FILMEZZUNK.HU
A 7 legjobb film Jessica Alba szereplésével

A 7 legjobb film Jessica Alba szereplésével

20616

Jessica Alba legjobb filmjei

Jessica Alba az új szülinapos színészünk. Jessica a kaliforniai Pomonában született Mark Alba és Catherine gyermekeként. Mark mexikói-amerikai, míg Catherine francia és dán származású. Anyai nagyapja 30 éven keresztül tengerészgyalogos volt és a Csendes-óceánon szolgált. Van egy testvére, akit Joshuának hívnak. A szülei a testvérével együtt egyetemre járatták. Az apja a légierőnek dolgozott, először Mississippiben, majd Texasban. Alba gyerekkorában nagyon sok betegséggel küzdött: egy évben 4-5 tüdőgyulladása volt és cisztája is volt a manduláin. Ez elszigetelte őt az iskolában a gyerekektől, mert annyit volt kórházban, hogy senki nem ismerte meg eléggé ahhoz, hogy barátkozzanak vele.

A 7 legjobb film a Jessica Alba szereplésével

Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11 évesen meggyőzte anyját, hogy vigye el egy meghallgatásra, ahol ingyenes színésztanfolyamot nyert, pár hónappal később pedig már tévéreklámokban szerepelt. Első filmszerepét a Seholsincs csapat (1994) című filmben kapta, ezt követően pár rész erejéig a The Secret World of Alex Mack című sorozatban, a Flipper első két évadában, és a Beverly Hills 90210-ben is láthattuk. Alábbi cikkünkben az általunk legjobban kedvelt Jessica Alba filmek kerülnek terítékre.

7. Ne hagyd magad, Bill! (Bill, 2007)

Bill (Aaron Eckhart)torkig van a munkájával, a feleségét rajtakapja egy helyi hírszerkesztővel az ágyban – nincs a legjobb passzban. Az élet azonban hamarosan kárpótolja eddigi szenvedéséért, bármilyen furcsa, egy problémás tinédzser és egy ármányos eladónő (Jessica Alba) lesz az ír lelki sebeire.

Ne hagyd magad, Bill! (Bill, 2007)

6. A tenger vadjai (Into the Blue, 2005)

Két férfi és két nő: imádják az izgalmakat, a napfényt, és a veszélyt: ezért lettek ők a Bahamák legjobb, legvakmerőbb búvárai. Eddig csak a cápákkal és a hirtelen jött viharokkal kellett megküzdeniük, de most változik a helyzet. A tenger mélyén talált szállító-repülőgép gyomrából igazi kincs kerül elő. És vele újfajta kalandok. A fiatal búvárok ugyanis nem tudják, hogy a kincset, amit ők találtak meg, mások is nagyon régóta keresik, és mindenre képesek, hogy visszaszerezzék. A kincsvadászok hamarosan menekülni kénytelenek. Egyenesen a tenger felé.

A tenger vadjai (Into the Blue, 2005)

5. A mestergyilkos – Feltámadás (Mechanic: Resurrection, 2016)

Arthur Bishop azt hitte, maga mögött hagyhatja sötét múltját, miután legfélelmetesebb ellensége elrabolta élete szerelmét. Most azonban vissza kell térnie, hogy végrehajtson három lehetetlennek ígérkező merényletet. A férfinak azt kell tennie, amihez a legjobban ért: a gyilkosságokat balesetnek kell álcázia!

A mestergyilkos - Feltámadás (Mechanic: Resurrection, 2016)

4. Fantasztikus négyes (Fantastic Four, 2005)

Reed Richards (Ioan Gruffudd) világhírű tudós, ám kutatásainak folytatásához esküdt ellenségétől, Victor von Doomtól (Julian McMahon) kell segítséget kérnie. A mágnás rendelkezésére bocsátja űrhajóját, hogy Richards méréseket végezhessen egy kozmikus vihar közelében. Az expedícióra elkíséri őt régi barátja, Ben Grimm (Michael Chiklis), régi szerelme, Sue Storm (Jessica Alba), és annak öccse Johnny (Chris Evans). A küldetés során azonban kiderül, hogy a számításaikba hiba csúszott: egy váratlan baleset során a csapat tagjai különleges képességekre tesznek szert.

Fantasztikus négyes (Fantastic Four, 2005)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·