FILMEZZUNK.HU

Nagy balhé készülődik az Ocean’s 8 új előzetesében!

4645

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s Eight, 2018) – Előzetes

Az már most biztosnak tűnik, hogy megosztó film lesz a nyárra beütemezett Ocean’s 8: Az évszázad átverése, amely már most a Szellemirtókhoz hasonló megjegyzéseket kap női főszereplői miatt. Nem véletlen, hogy Sandra Bullock is igyekszik elébe menni a kritikáknak, előre leszögezve, hogy nem rebootról, hanem gyakorlatilag egy spin-offról lesz szó, amit alátámaszt az is, hogy az Ocean’s-trilógia több szereplője is feltűnik az alkotásban.

Ocean’s 8 - Az évszázad átverése (Ocean's Eight, 2018) - Előzetes

8 nő többet ér, mint 11 férfi?

Nyáron mutatják be az Ocean’s Eleven női változatát, amelyben Sandra Bullock a Clooney-féle Danny Ocean húgát alakítja, akire nem lehet panasz: hűen viszi tovább a nemes családi hagyományokat. A börtönből frissen szabadulva már egyből nagyszabású rablást tervezget, és ehhez mindössze hét társra van szüksége. Az első előzetes alapján Gary Ross nem bízott semmit a véletlenre, láthatóan Steven Soderbergh Ocean’s-triológiájának bevált receptjéből főz, ami végülis nem olyan nagy baj. Csak ezúttal 100 százalékos női kvótával épül fel a bűnözői szupercsapat.

A heistfilmeknek persze mindig is a star power adta az egyik vonzerejét (ez már az őseredeti, 1960-as Ocean’s Elevenben is így volt) ezúttal is komoly névsort sikerült felvonultatni: Bullock mellett Cate Blanchett,  Rihanna, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina és Helena Bonham Carter is játszik a filmben.

15 bankrablós film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: 24.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·