FILMEZZUNK.HU
Szuperhősfilmek 2019-ben

10 szuperhősfilm, amit látnod kell 2019-ben

10545

6. Cím nélküli Fox/Marvel (2019. november 22.)

A Fox az elkövetkező néhány évre lefoglalt magának, illetve a nála lévő Marvel-hősöknek néhány időpontot. Ezek egyike 2019 novemberére esik, de egyelőre még semmit sem lehet tudni, hogy pontosan mit terveznek erre a rohamosan közeledő időpontra. Esetleg az X-Force-filmet? Vagy a már pedzegetett újabb Fantasztikus Négyes újrát? Esetleg egy újabb X-men filmet? Vagy egy már korábban bejelentett produkció halasztását? Mi ez utóbbit tartanánk a legesélyesebbnek.

deadpool

5. Shazam! (2019. április 5.)

David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés) rendezi, aki Henry Gayden (Earth to Echo, Zombie Roadkill) és Darren Lemke forgatókönyvéből dolgozhat. A címszereplőt Zachary Levi (Chuck, Thor: Sötét világ) kelti életre, míg fiatal változatának Asher Angelt (Andi Mack) szerződtették le, a főgonosz pedig Doctor Sivana lesz, akit az eddigi értesülések szerint Mark Strong fog eljátszani.

5. Shazam! (2019. április 5.)

4. Captain Marvel (2019. március 7.)

A Captain Marvel című film történetének főhőse egy olyan nő, aki emberfeletti képességekre tesz szert, miután találkozik egy idegennel a Kree Birodalomból… Azt eddig is tudtuk, hogy Brie Larson lesz címszereplő, illetve azzal is tisztában voltak a rajongók, hogy a ’90-es években játszódó filmben Samuel L. Jackson visszatér a fiatal Nick Fury szerepében. Szintén az utóbbi időben érkeztek a hírek arról, hogy Clark Gregg is újra felbukkan Coulson ügynökként, illetve megtudtuk, hogy Jude Law lesz Walter Lawson/Mar-Vell.

Megkezdődött a CAPTAIN MARVEL forgatása

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·