FILMEZZUNK.HU
Filmajánló (12.02.)

7 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

13505

Filmajánló (12.02.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába.

(1) Zorro álarca (18:00, Prime)

Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) évekig vívta harcát a kegyetlen kormányzó ellen Zorro álarca mögé bújva. A legyőzhetetlen és rettenthetetlen hős illúzióját keltő férfi azonban ugyanolyan hús-vér ember, mint bárki más, egy napon pedig a kormányzónak sikerül is sarokba szorítania. Feleségét megölik, lányát gyámság alá helyezik, őt magát pedig börtönbe vetik. Csak húsz év múltán sikerül megszöknie a rácsok mögül, ekkorra azonban már túl öregnek bizonyul ahhoz, hogy felöltse a régi maszkot. A sors összehozza egy ifjú útonállóval (Antonio Banderas), aki talán méltó lehet Zorro álarcára.

Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

(2) Vissza a jövőbe 2. (18:45, Viasat3)

Marty és Doki időutazása ugyan megoldotta a McFly család néhány problémáját, de a visszatérésükkor azzal kell szembesülniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt. Így nincs más választásuk, mint belevágni az újabb kalandba: elutazni 1995-be, és megállítani Biffet, aki minden lehetséges módon megpróbálja megkeseríti az életüket.

Vissza a jövőbe

(3) Az igenember (19:00, Cool Tv)

Carl soha, semmire nem mond igent: lételeme a tagadás. De eljön az a pillanat, amikor csődöt mond az élethez való hozzáállása, és a végletek embere úgy dönt, stratégiát vált: innentől mindenre igent fog mondani. Egy önsegítő csoporthoz csatlakozik, aminek guruja annyira meggyőző, hogy feltétel nélkül követi őt. Emiatt azonban egyre több galibába kerül, és közel sem biztos, hogy az új stratégia eredményesebb lesz a korábbinál.

Az igenember

(4) Életrevalók (21:00, Duna Tv)

Philippe, a gazdag francia arisztokrata párizsi lakosztályában állandó ápolót keres maga mellé, ugyanis egy baleset következtében nyaktól lefelé megbénult. Az állásra rengetegen jelentkeznek, közöttük Driss, egy szenegáli fiatalamber, aki most szabadult a börtönből. Két egymás számára ismeretlen világ találkozik, kettejük között azonban a bolondos és vakmerő kalandok során életre szóló barátság szövődik.

10 meglepő érdekesség az Életrevalók című filmről

(5) Utazás a Föld középpontja felé (21:00, Cool Tv)

Terveor Anderson, a kalandvágyó professzor különös elmélettel áll elő, amit egyetemén nem akarják komolyan venni. Ezért inkább úgy dönt, hogy ha már nem számíthat a tudományos világ segítségére, maga vág neki a kalandnak unokaöccsével, Seannal és a csinos izlandi idegenvezetővel, Hannah-val. Nem telik bele sok idő, mire rábukkannak az átjáróra, ahol kezdetét veszi a kalandos utazás a föld középpontja felé.

Utazás a Föld középpontja felé

(6) Agymanók (21:00, Viasat3)

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz. Riley megpróbál pozitív maradni, és meglátni a városban az új élet lehetőségét, de ez nem megy könnyedén…

15 érdekesség az Agymanók című meséről, amit még nem hallottál

(7) Derült égből szerelem (22:00, TV2)

A megözvegyült Dr. Burke Ryan a gyász feldolgozásáról ír önsegítő könyvet, melyből hatalmas siker lesz. Előadásokat kezd tartani, és az egyik Seattle-i szemináriumon összefut a hotelben Eloise Chandlerrel, aki torkig van a férfiakkal. A vonzalom azonnal érzékelhető, de a nő számára hamarosan világossá válik, hogy a férfi egyáltalán nem jutott túl felesége elvesztésén, és hogy a színpadi show egyáltalán nem fedi a valóságot. Lehet, hogy amikor legkevésbé várnák, megtörténik velük a csoda?

Derült égből szerelem (2009)

//Spencer//

19+1 film amire jobban odafigyelünk 2019-ben!

(Történetek forrása)


Article Tags: · · · · · · ·