FILMEZZUNK.HU
Alelnök (Vice, 2018) - Előzetes

Itt az ALELNÖK feliratos előzetese!

3942

Alelnök (Vice, 2018) – Előzetes

Ismét egy brutális átalakulással jelentkezik be Christian Bale az Oscar-díjra! Gyakorlatilag Christian Bale védjegyévé vált, hogy rövid idő alatt képes nagyon szélsőséges testi átalakulásokra, írja a hu.ign.com. Hol csontsoványra fogy (A gépész, A harcos), máskor iszonyúan kigyúrja magát (Batman: Kezdődik!), néha pedig méretes sörhasat növeszt (Amerikai botrány). Most ismét jócskán megnövelte a testsúlyát legújabb szerepe kedvéért: az Alelnök-ben George W. Bush egykori alelnökét, Dick Cheney-t alakítja.

A színész komolyan vette a feladatot, és bár alapjáraton egyáltalán nem hasonlít a republikánus politikusra, az első feliratos előzetesből látszik, hogy döbbenetes átalakuláson ment keresztül. Az Alelnök című filmben ismét együtt dolgozhatott A nagy dobás rendezőjével, Adam McKay-jel, aki az előzetest elnézve hasonlóan szatirikus és pörgős stílusban dolgozta fel az alelnök háborús külpolitikával tűzdelt karrierjét, mint az ingatlanpiaci válságot a 2015-ös filmjében.

Nem Bale az egyetlen húzónév a filmben: a feleségét a sokszoros Oscar-jelölt Amy Adams alakítja, Steve Carell a politikus Donald Rumsfeld szerepében fog feltűnni, Bush elnök pedig Sam Rockwell lesz, aki a Három óriásplakát Ebbing határában című filmben nyújtott alakításáért márciusban elnyerte az Oscar-díjat. McKay filmje a témája és a szereplőgárdája miatt komoly Oscar-esélyes, Bale pedig legalább a jelölést jó eséllyel bezsebelheti majd magának, hiszen az Akadémia általában értékeli a híres emberek eljátszását és a látványos átalakulásokat is. A Vice-t idén decemberben mutatják be az amerikai mozik, az előzetesét pedig fentebb nézhetitek meg.

Christian Bale a Star Wars világában?

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·