Keri Russell legjobb filmjei

Keri Russell, egy elképesztően egyedi színésznő 8 legjobb filmje

6311

Keri Russell legjobb filmjei

Villámgyors, lélegzetelállítóan izgalmas akciófilm, varázslatos mesefilm, finom romantika: említhetünk bármilyen filmtípust, Keri Russell szerepei között szinte biztosan találunk kedvünkre valót. Íme 8 Keri Russell film, mely bizonyítja, hogy léteznek még rendkívül sokszínű és sokarcú színésznők.

8) A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Ape, 2014)

Az emberszabásúak genetikailag kifejlesztett generációján néhány megmaradt emberi csoport kísérel meg felülkerekedni. Caesar vezetése alatt nem sok esély marad a túlélésre: a pusztító „vírus” kirobbanása már egy évtizede kezdődött.

A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Ape, 2014)

7) Pincérlány – Édesen is csípős (Waitress, 2007)

Jenna (Keri Russell) egy boldogtalan házasságban élő, állapotos kismama, aki nem mellesleg pincérnőként keresi a kenyerét. Egy újonnan érkezett vendéggel valószínűtlennek tűnő kapcsolatba kerül, mely Jenna utolsó reménysugara a boldogsághoz.

Pincérlány - Édesen is csípős (Waitress, 2007)

6) Esti mesék (Bedtime Stories, 2008)

Egy előkelő hotel mindenese, Skeeter Bronson (Adam Sandler) a saját bőrén tapasztalja meg, hogy a gyermeki fantázia a valósággal egyenlő. Élete gyökeresen megváltozik, amikor pazar esti meséi, melyeket unokaöccsének- és húgának elmond, mindig beleszőve önmagát, másnap megvalósul.

Esti mesék (Bedtime Stories, 2008)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download