FILMEZZUNK.HU
Keri Russell legjobb filmjei

Keri Russell, egy elképesztően egyedi színésznő 8 legjobb filmje

13152

4) Szeretet szimfóniája (August Rush, 2007)

Gyönyörű film finom zenével, mely a szív legmélyéig hatol. August Rush egy ír gitáros és egy New York-i csellista gyermeke, aki azonban árvaként nő fel. A fiút elképesztő zenei tehetséggel áldotta meg az ég, egyetlen vágya azonban, hogy megtalálja szüleit. Kutatásában a titokzatos férfi, Wizard siet segítségére, együtt indulnak útnak, hogy megtalálják August elveszett családját.

Szeretet szimfóniája (August Rush, 2007)

3) Harc a szabadságért (Free State of Jones, 2016)

A rabszolgaság mellett kardoskodó déliekből kiábrándult konföderációs háborús szökevény, Newton Knight (Matthew McConaugey) visszatér Mississippi-be. Egy hozzá hasonló sorsú emberekből álló milícia vezetője lesz, mely a helyi korrupt konföderációs kormány ellen kitartó küzdelmet vív.

Harc a szabadságért (Free State of Jones, 2016)

2) Vakáció Mr. Darcy-val (Austenland, 2013)

Egy megszállott Jane Austen-rajongó (Keri Russell), akinek minden gondolata a Büszkeség és balítélet köré csoportosul, ellátogat a Jane Austen élményparkba, remélve, hogy ott neki is szerencséje lesz a szerelembe.

Vakáció Mr. Darcy-val (Austenland, 2013)

1) Hétköznapi varázslat (The Magic of Ordinary Days, 2005)

A második világháború idején járunk, amikor egy művelt hölgy, Olivia (Keri Russell) nemkívánt terhessége miatt vidékre kényszerül utazni. Lelkész édesapja egy megrendezett házasságba kényszeríti. Férje egy magányos farmer, Ray Singleton (Skeet Ulrich) lesz, akitől a nő eleinte idegenkedik. Ray azonban megmutatja neki, milyen az igazi szeretet és hűség.

Hétköznapi varázslat /The Magic of Ordinary Days, 2005/

Kirstie Alley annyira szerelmes volt John Travoltába, hogy veszélybe került a színész házassága

//Jana//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·