FILMEZZUNK.HU
Nyereményjáték

Nyereményjáték – Oscar díjátadó: 2. forduló

3360

Nyereményjáték elindult!

Szeretnél nyerni két mozijegyet? A következő dolgot kell tenned: alábbi cikkünkben megnevezzük az idei 5 Oscar jelölt színésznőt. Mindegyik színésznőhöz adunk egy kis leírást segítségül. Cikkünk alá hozzászólásként add meg a nevedet és írd mellé, hogy szerinted ki kapja meg a szobrocskát (Példa: Nagy Fanni – Jennifer Lawrence). Facebook oldalunkon is leírhatod tippedet hozzászólásként. Egy ember egy tippet adhat meg! A nyereményjáték győztese, aki mind a 4 tippet eltalálja és megnyeri a sorsolást. Ha ez megtörténik felvesszük vele a kapcsolatot és küldjük a 2 mozijegyet. Ha nincs telitalálat, akkor a 3 találatosak között sorsolunk. Az első fordulós tippedet IDE kattintva tudod megtenni. A tippverseny zárása: Február 28. 12:00! Sorsolás: Március 1.!

Az idei jelöltek a legjobb színésznő kategóriában:

Charlotte Rampling:

A 45 év című drámában nyújtott alakításáért jelölték. A 70 éves Ramplingnek ez az első Oscar jelölése. 2003-ban Európai Film díjat nyert, ezen kívül egyszer jelölték Emmy díjra is. A fogadóirodák őt tartják a legesélytelenebbnek a szobrocska megnyerésére.

Brie Larson:

Az előző színésznőt a legesélytelenebbnek tartják, Brie Larsont ellenben a legesélyesebbnek! A filmesek második legrangosabb díját, a Golden Globe-ot már sikerült megnyernie a Room-ban mutatott játékáért. Brie jelenleg 27 éves.

Saoirse Ronan:

A vágy és vezeklés című romantikus drámában már megismerhette a nagyközönség. Idén szintén egy romantikus filmben, a Brooklynban csillogtatta meg tudását. Ronant már másodjára jelölték Oscarra, annak ellenére, hogy még mindig csak 22 éves.

Cate Blanchett:

Az öt jelölt közül toronymagasan ő járt a legtöbbször különféle díjátadókon. Cate-nek ez a hetedik Oscar jelölése. Eddig kettőt sikerült díjra is váltania. Az Aviátorban és a Blue Jasmine-ben nyerte el annyire a zsűri tetszését, hogy a legértékesebb szoborral jutalmazták. Idén a Carol című alkotással próbálkozik.

Jennifer Lawrence:

Napjaink legfelkapottabb színésznője. Komoly szerepei mellett olyan kasszasikereket visz el a hátán, mint az Éhezők viadala eposz, vagy az X-men. 26 éves kora ellenére, háromszor nyert már Golden Globe díjat és egyszer Oscar díjat. A fogadóirodák nem tartják esélyesnek, de Lawrence bármikor képes lehet a győzelemre. Idén a Joy-al versenyez.

Tippedet írd le hozzászólásban, ha szeretnéd megnyerni a két mozijegyet! Ha az első fordulóban még nem tippeltél, oda se felejtsd el leadni tippedet!

(Címlapkép: oscar.go.com)

 


Article Tags: