FILMEZZUNK.HU
heti mozibemutatók 2016

Heti mozibemutatók: 2016. március 10.

2535

Heti mozibemutatók – 2016.03.10.

Kis késéssel bár, de hozzánk is megérkezik a Gerard Butlerrel, a Támadás a Fehér Ház ellen második része. Jön a Beavatott utolsó felvonásának első epizódja, kapunk egy francia drámát és egy izgalmasnak tűnő amerikai sci-fi-t is. Az Életrevalók főszereplője, a Dustin Hoffman hasonmás, Francois Cluzet most egy francia romantikus vígjátékkal próbálkozik hazánkban. Végül, de nem utolsó sorban gazdagabbak leszünk még egy svájci drámával és egy kínai kaland filmmel. Lássuk hát, mik is lesznek a heti mozibemutatók!

  • Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma

    A brit miniszterelnök halálakor a nyugati világ vezetői összegyűlnek, hogy együtt vegyenek végső búcsút a férfi temetésén. A titkosszolgálatnak van dolga rendesen, hiszen biztonságot nyújtani egy ilyen horderejű eseményen nem könnyű. Főleg, hogy terroristák azt tervezik, most egyszerre számolhatnak le az összes nagyhatalmú államférfival. A terroristák okozta káoszban az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy MI-6 ügynök lesznek az egyetlenek, akik megakadályozhatják, hogy a rossz fiúk terve valóra válhasson.
    Főbb szereplők: Gerard Butler, Morgan Freeman, Angela Bassett, Aaron Eckhart
    Előzetes ITT!

  • Csokoládé

    A film a XIX-XX. század fordulóján játszódik. Franciaországban ekkor a cirkusz a virágkorát érte. A kubai Rafael Padilla az első színes bőrű volt, aki színpadra lépett, Csokoládé művésznéven: barátjával Footit-vel a vándorcirkuszosok teljes ismeretlenségéből törtek a csúcsra. Műsorszámuk hatalmas népszerűségre tett szert, bejárták vele az országot, mígnem Párizsban igazi szupersztárrá váltak. A hirtelen jött vagyon és hírnév azonban megmérgezte kettejük barátságát, a szerencsejáték és a nők rabjává váló Csokoládé pedig önálló karrierre vágyott.
    Főbb szereplők: Omar Sy, James Thiérrée, Olivier Gourmet
    Előzetes!

  • 400 nap

    Négy asztronauta arra vállalkozik, hogy 400 napja bezárják őket egy űrszimulátorba, tesztelve ezzel az űr mélyére történő utazás pszichológiai hatásait. A kísérlet alatt a csapat mentális állapota kezd megbomlani, s a kommunikációt is elvesztik a külvilággal. Aztán valami balul sül el, ezért kénytelen kilépni a szimulációból. Ekkor azzal kell szembesülniük, hogy a világon minden megváltozott.
    Főbb szereplők: Brandon Routh, Dane Cook, Caity Lotz

  • Egy őrült pillanat

    Antoine és Laurent régi barátok, akik most Korzikán nyaralnak. Az utazásra elkísérik őket saját lányaik is, a 17 éves Louna és a 18 éves Marie. Egy este a parton Louna elcsábítja Laurent. A lány szerelmes, de a férfi számára ez mindössze egy könnyű kaland lenne. Louna családja megtudja, hogy a lány szerelmes, csak azt nem tudják, kibe. Pedig nagyon szívesen kiderítenék…
    Főbb szereplők: Vincent Cassel, Francois Cluzet
    Előzetes!

  • A Beavatott-sorozat: A hűséges – 1. rész

    Miután az emberi tulajdonságokon alapuló társadalom korábban darabokra hullt, Tris és Négyes megszöknek a városból, mivel szeretnék megtudni, mi van odakint, kik élnek odakint. A valóság sokkoló. A harc még nem ért véget, a párosnak szembe kell szállnia azokkal, akik 200 éven keresztül bezárva tartották Chicago lakosait.
    Főbb szereplők: Allison Rowe, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Jeff Daniels, Theo James
    Előzetes!

  • Amnézia

    A Fal leomlása után nem sokkal a fiatal DJ Lo Ibizára utazik, hogy ott készítsen zenét. Szeretne az Amnézia nevű szórakozóhely állandó disc jockey-ja lenni. Itt találkozik Marthával, egy idősebb szőke nővel, akivel barátokká válnak. A zene iránti lelkesedése hamarosan a nőre is átragad.
    Francia dráma.

  • Farkas Totem

    1969-ben egy fiatal pekingi diákot, Chen Zhent a nomád pásztorok közé küldenek Belső-Mongóliába, hogy ott éljen. A nomádokat délről a civilizáció előretörése, északról pedig a portyázó farkasok veszélyeztetik, amik emberekre és állatokra egyaránt halálosak lehetnek.
    Kínai kaland.

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történeteinek a forrása)

//milos//


Article Tags: