FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.03.23-tól) – Nagyszabású premierek érkeznek!

Heti mozibemutatók (2017.03.23-tól) – Nagyszabású premierek érkeznek!

7042

Heti mozibemutatók – 2017. március 23-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Érkezik egy klasszikus mese a Disney-től, egy űrbéli thriller Jake Gyllenhaal-al és Ryan Reynolds-al a főszerepben, egy nyomozó párosos sztori, de még egy osztrák drámát is kapunk. Lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast)

Belle (Emma Watson) eszes, gyönyörű és független ifjú hölgy, akit kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Korhatár: 12+
Stílus: romantikus, fantasy, musical
Nemzet: amerikai
Hossz: 129 perc
Rendező: Bill Condon

Élet (Life)

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet…

Korhatár: 16+
Stílus: sci-fi, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 103 perc
Rendező: Daniel Espinosa

Bukós szakasz (CHIPS)

Frank ‘Ponch’ Poncherello (Michael Pena) egy FBI-ügynök, aki azt a feladatot kapja, hogy épüljön be a Los Angeles-i motoros rendőrök közé, ugyanis a gyanú szerint motoros rablók vannak a zsaruk között. A férfit egy újonc, Jon Baker (Dax Shepard) mellé helyezik. Bár a páros eleinte nem jön ki egymással, idővel kénytelenek lesznek összefogni, hogy lebuktassák a bűnözőket.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, vígjáték, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 100 perc
Rendező: Dax Shepard

Stefan Zweig – Búcsú Európától (Stefan Zweig: Farewell to Europe)

Stefan Zweig (Josef Hader) hírnevének csúcspontján, 1936-ban emigrációba kényszerült. Egyik percről a másikra elvesztette hazáját és ettől kezdve képtelen volt újra otthon érezni magát a világban. A film egy menekült története – egy hajdani menekülté, aki ma a világ egyik legtöbbet olvasott német nyelvű írója. „Úgy vélem, hogy az útlevelek és az országhatárok egyszer majd a múlté lesznek. Kétlem ugyanakkor, hogy ezt mi magunk még megérnénk.” – fogalmazza meg reményeit Európa jövőjéről Zweig, akinek Sakknovella című, magyar nyelven megjelent legnépszerűbb írása már az emigráció éveiben született.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: osztrák, német, francia
Hossz: 106 perc
Rendező: Maria Schrader

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·