FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – Még mindig egy bébi az úr!

Hétvégi bevételi lista, USA – Még mindig egy bébi az úr!

4963

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. április 7-9.

Lényegi változás nem történt a hétvégi bevételi lista élén Amerikában. Egy tökmag, aki babának adja ki magát, miközben egy vállalat vezetője, újfent lenyomta a közel egy milliárd összbevételnél tartó Disney klasszikust. A Bébi úr 26 milliót kaszált második hetében, így már csak egy hajszál választja el a 200 milliós határtól, ami egy eredeti történettel rendelkező mesénél megsüvegelendő. A negyedik hetében járó A szépség és a szörnyeteg című Disney adaptáció még mindig hasít, és továbbra is simán dobogós tudott lenni. A hétvége frissen debütáló filmjei közül egy mese jött ki győztesen, mégpedig a Hupikék törpikék – Az elveszett falu. Törpapa és kék csapata 14 millióval indították filmes pályájukat a tengerentúlon, ami a 60 milliós büdzséhez képest nem túl sok.

Vén rókák (Going in Style, 2017) – Előzetes

A sztárparádéval érkező Vén rókák is most került először terítékre és biztosak lehetünk benne, hogy a 12,5 milliós nyitánnyal nagyon nincsenek megelégedve

A sztárparádéval érkező Vén rókák is most került először terítékre és biztosak lehetünk benne, hogy a 12,5 milliós nyitánnyal nagyon nincsenek megelégedve. Bár a részükről nem is lesz bukás, hiszen “csak” 25 millió volt a belé fektetett pénz, na meg persze a marketing. Jó nagy bukta lett a Scarlett Johansson főszereplésével készült Páncélba zárt szellem. Marketinggel együtt körülbelül 170-180 milliót kóstálhatott a manga feldolgozás, ám ennek csak a töredékénél, 31 milliónál járnak második hetükben. Újfent nagyot esett a Power Rangers, de szerencséjükre volt miből veszíteniük. A 100 milliós büdzsét sikerült már most bőven átlépték a szuperhősök, így gyakorlatilag mostantól minden bevétel már haszonnak számít. A szörnyes univerzumot jól megalapozó Kong: Koponya-sziget nem esett sokat, így még mindig részese lehet a legjobb tíznek. Nyolcadik helyre a Logan – Farkas című legújabb X-men-mozi fért oda, köszönhetően annak, hogy a pozitív kritikák miatt az emberek még mindig nagyon kíváncsiak Rozsomákra.

A Top10 kilencedik pozíciójában az év horrorszenzációja, a Tűnj el! található. Nem elég, hogy toronymagas kritikai pontszámokat kapott mindenhol, már közel a negyvenszeresét (!!!) visszahozta a 4,5 millió dolláros büdzséjének. A tízes bevételi lista utolsó helyén a Jon Gunn által rendezett A Jézus-dosszié található, ami közel 4 millióval debütált.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Bébi úr – $26,3M / $199,7M
  2. A szépség és a szörnyeteg – $25M / $977,4M
  3. Hupikék törpikék – Az elveszett falu – $14M / $56,1M
  4. Vén rókák – $12,5M / $16,8M
  5. Páncélba zárt szellem – $7,3M / $124,3M
  6. Power Rangers – $6,2M / $117,2M
  7. Kong: Koponya-sziget – $5,8M / $534,3M
  8. Logan – Farkas – $4M / $596,6M
  9. Tűnj el! – $4M / $176,5M
  10. A Jézus-dosszié – $3,9M / $3,9M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · ·