FILMEZZUNK.HU
Mozibemutatók (2017.04.13-tól) – Vin Diesel nyolcadjára is beparkol!

Mozibemutatók (2017.04.13-tól) – Vin Diesel nyolcadjára is beparkol!

7127

Heti mozibemutatók – 2017. április 13-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Vin Diesel és filmbéli autós családja továbbra sem lassít, érkezik a nyolcadik felvonás. Amerikában már tarolt egy animációs baba, vajon hazánkban is kíváncsiak lesznek rá az emberek? Ewan McGregor ezúttal egy drámával próbálkozik, jön egy nagy sikerű dokumentumfilm folytatása, míg a franciák és a németek is versenyeznek a magyar emberek kegyeiért. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Halálos iramban 8. (The Fate of the Furious)

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat… A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani… és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

Korhatár: 16+
Stílus: akció, thriller
Nemzet: amerikai
Hossz: 136 perc
Rendező: F. Gary Gray

Bébi úr (The Boss Baby)

Főhősünk a hét éves Tim, akinek tökéletes élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor szülei betoppannak egy új csecsemővel. Az öltönyös, aktatáskás jövevény különös titkot rejteget. Amikor Tim leleplezi a csöppséget, kiderül, hogy “Bébi úrnak” komoly szándékai vannak, melyek végrehajtásában Timre is számít: meg akarja akadályozni, hogy a Puppy Co. vállalat hitvány igazgatója véghezvigye aljas tervét.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs, családi, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 97 perc
Rendező: Tom McGrath

Amerikai pasztorál (American Pastoral)

1968. Seymour Levov (Ewan McGregor) élete tökéletes. Már a suliban ünnepelt sportoló volt. Később üzletemberként sikereket ért el, egy gyönyörű szépségkirálynővel házasodott, egy lányuk és egy fiuk született. Mindennek az idilli boldogság azonban egy napon köddé válik, amikor lánya, Merry (Dakota Fanning) eltűnik és azzal vádolják őt, hogy terrorcselekményt követett el.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 108 perc
Rendező: Ewan McGregor

Pingvinek vándorlása 2. (L’empereur)

A világsikert arató és Oscar-díjat nyerő Pingvinek vándorlásának most elkészült a folytatása. Meghatározó pillanat, amikor a fiatal pingvin először kel útra, hogy a többi társához hasonlóan ő is kövesse azt a titokzatos hívást, ami miatt az állatok minden télen elindulnak egy ismeretlen táj felé. A Pingvinek vándorlása 2. ennek a fiatal állatnak az első lépéseit követi nyomon, egy hosszú és lenyűgöző út során. A páratlan szépségű alkotás fantasztikus felvételek során próbálja meg bemutatni kétségeit, félelmeit, s azokat a kihívásokat, amikkel a pingvinnek vándorlása során szembe kell néznie. Egyetlen pingvin sorsán keresztül ismerhetjük meg azt az erőteljes és titokzatos ösztönt, ami megadja ezeknek a rendkívüli állatoknak a túlélés esélyét. Mindeközben varázslatos képek segítik a nézőt abban, hogy minél jobban megismerhesse az antarktiszi császárpingvinek elszigetelt világát.

Korhatár: 6+
Stílus: dokumentum
Nemzet: amerikai
Hossz: 82 perc
Rendező: Luc Jacquet

Örök szerelem (Marguerite et Julien)

Julien és Marguerite de Ravalet, Tourlaville lordjának fia és lánya gyerekkoruk óta szeretik egymást. De ahogy egyre idősebbek lesznek, szeretetük telhetetlen szenvedélybe fordul ál. Viszonyukat nem sokáig tudják takargatni, és végül menekülésre kényszerülnek.
A Marguerite et Julien egy kortárs mese a vágyról, szenvedélyről, reményről, szerelemről és a halálról.

Korhatár: 16+
Stílus: történelmi, romantikus, dráma
Nemzet: francia
Hossz: 105 perc
Rendező: Valérie Donzelli

Nyuszi suli (Die Häschenschule: Jagd nach dem goldenen Ei)

Max a nagyvárosban élő vagány nyuszi, aki egy véletlen baleset következtében egy húsvéti nyuszikat kiképző iskolában találja magát. Max eleinte kellemetlenül érzi magát ebben a környezetben, de aztán még új barátot is szerez Emmy, a kedves nyuszilány személyében. Amikor a közelben élő róka család úgy dönt, szabotálja a húsvéti ünnepeket és ennek érdekében ellopja az arany húsvéti tojást az iskolából, Maxre és Emmyre vár a feladat, hogy meggátolja ezt.

Korhatár: 6+
Stílus: családi, animációs
Nemzet: német
Hossz: 79 perc
Rendező: Ute von Münchow-Pohl

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·