FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA - Hatalmas bukott Christian Bale!

Hétvégi bevételi lista, USA – Hatalmas bukott Christian Bale!

4732

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. április 14-16.

A hétvégi bevételi lista dobogóján nem történt változás. Tartja vezető pozícióját a Halálos iramban 8. Vin Diesel és “családja” Amerikában kicsit alul teljesít a tőle elvártaktól, azonban világviszonylatban irgalmatlanul nagyot kaszál. Még csak második hetében jár a 250 millióból készült produkció, de már a 900 milliós összbevételt is meghaladta a bevétele. Tisztes távolból követi az autós alkotást a Bébi úr. Az animációs mese 12 milliót kaszált negyedik hetében, így már át is lépte a 350 milliós határt, ami egy eredeti történettel rendelkező mesénél nagyszerű eredménynek számít. Az hatodik hetében járó A szépség és a szörnyeteg című Disney adaptáció még mindig simán dobogós tudott lenni.

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious, 2017) - Előzetes

Vin Diesel és “családja” Amerikában kicsit alul teljesít a tőle elvártaktól, azonban világviszonylatban irgalmatlanul nagyot kaszál

Némi meglepetésre egy kínai dokumentumfilm szerepelt a legjobban a frissen bemutatott filmek közül. A Born in China című alkotás picivel több, mint 5 milliót kaszált, ami a negyedik helyhez volt elég. A sztárparádéval érkező Vén rókák című produkció megtartotta ötödik helyét, köszönhetően annak, hogy mindössze 20%-ot esett a film bevétele az egy héttel ezelőtti adatokhoz képest. A Hupikék törpikék – Az elveszett falu nem igazán tudott újítani most sem, így lehet utolsó hetét tölti a legjobb tízben. Katherine Heigl rémisztgetése nem igazán izgatta a népet. Az Öldöklő szerelem 4 millióval nyitott, ami a 12 milliós büdzséhez képest viszonyítva nem is olyan rémisztő. A Megáldva című dráma, Chris Evans-al a főszerepben található a nyolcadik helyen.

A hétvége buktája egyértelműen a Christian Bale főszereplésével érkező The Promise. Az alkotók 90 millió dollárból valósíthatták meg az oszmán birodalom utolsó napjaiban játszódó történetet, ám a borzasztó kritikai visszhangoknak és az emberek negatív visszajelzésének köszönhetően mindössze 4 millió dollárt gyűjtött a nyitóhétvégéjén. A Top10 sorát ezúttal a The Lost City of Z zárja.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Halálos iramban 8. – $38,6M / $908,3M
  2. Bébi úr – $12,7M / $358,1M
  3. A szépség és a szörnyeteg – $9,9M / $1,10Mrd
  4. Born in China – $5,1M / $14,6M
  5. Vén rókák – $5M / $50,8M
  6. Hupikék törpikék – Az elveszett falu – $4,8M / $133,6M
  7. Öldöklő szerelem – $4,8M / $6,5M
  8. Megáldva – $4,5M / $10,7M
  9. The Promise – $4M / $4M
  10. The Lost City of Z – $2,1M / $2,2M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·