FILMEZZUNK.HU
Filmajánló csütörtök estére (01.25)

7 szuper film a tökéletes csütörtök estéhez

8630

Éli könyve (Mozi+, 21:00)

A Föld kiégett romjai között egy titokzatos férfi vándorol, táskájában egy féltve őrzött ereklyével, ami mindennél többet ér számára. A könyvön talán az emberiség sora múlik, Eli pedig minden erejével azon van, hogy ne kerülhessen rossz kezekbe.

Éli könyve (The Book of Eli, 2010)

Rossz anyák (SuperTV2, 21:00)

Nem könnyű anyának lenni, néha mindenkire ráfér egy kis lazítás. Amynek (Mila Kunis) látszólag mesés az élete, férjével és két gyermekükkel idilli életet élnek. Kívülről minden pompásan fest, hiszen Amy a magánélete mellett a munkájában is sikeres. De minden ember életében eljön az pont, amikor betelik a pohár. A napi feladatok repetatív ismétlődése, a folyamatos stressz és a szülői gondok rengeteg energiáját emésztik fel egy anyának, főleg, akkor, ha ennyire meg akar felelni. Két sorstársával (Kristen BellKathryn Hahn) úgy döntenek, hogy kiengedik egy kicsit a gőzt. Ezen az estén csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Összeáll a régi banda az egyetemről, amikor minden csak a bulikról, az ivásról, a lelkiismeret furdalás nélküli kajálásokról és a hajnalig tartó beszélgetésekről szól. A szülői munkaközösség másik két tagja (Christina ApplegateJada Pinkett Smith) viszont nem tudja jó szemmel nézni Amy és a többiek görbe estéjét. Ellenhadjáratot hirdetnek „felelőtlen” társaik ellen…

Rossz anyák (Bad Moms, 2016)

Tökéletes gyilkosság (Viasat3, 21:00)

A New York-i milliomos, Steven Taylor mindent megkapott az élettől, amit ember csak kívánhat: pénzt, hatalmat és egy gyönyörű, fiatal feleséget. Emily az ENSZ-ben dolgozik többnyelvű tolmácsként; előkelő, okos asszony, akit egy csöppet sem elégít ki, hogy a férje csupán gyűjteménye legértékesebb darabjának tekinti. Nem csoda hát, hogy egy idő után egy másik férfi karjaiban keres vigaszt: David Shaw szegény, de tehetséges festő, aki mindent megad az elhanyagolt fiatalasszonynak, amit Emily a férjétől nem kaphat meg. Taylor azonban hamarosan rájön, mi az oka felesége egyre hűvösebb viselkedésének és végzetes lépésre szánja el magát. Nem kevesebbet kíván elkövetni, mint a tökéletes gyilkosságot.

Tökéletes gyilkosság (A Perfect Murder, 1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·