FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban 9-ből?

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban 9-ből?

2944

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban 9-ből?

Dwayne Johnson és Vin Diesel viszonya évekkel ezelőtt megromlott, de a Halálos iramban 8 forgatása még rendben lezajlott. Azonban könnyen lehet, hogy ez volt a két színész utolsó közös munkája, írja a mafab.hu. Fegyverszünet van, béke azonban nincs Vin Diesel és Dwayne Johnson között, miután úgy tűnik, végleg megromlott a kapcsolatuk a Halálos iramban-filmek forgatásán.

“Vin és én beszéltünk néhányszor, beleértve egy négyszemközti beszélgetést is a lakókocsimban. Be kellett látnom, hogy alapvető dolgokban gondolkodunk máshogy a filmezésről és a közös munkáról. Időbe telt, de hálás vagyok, hogy tisztáztuk a dolgot. Attól függetlenül, hogy fogunk-e még együtt dolgozni, vagy sem” – árulta el a Rolling Stone-nak adott interjújában. 

Szerencsére az újságíró szemfülesen rákérdezett az előbbi idézet utolsó mondatára, mely arra utal, hogy Johnson talán már a kilencedik részt sem vállalja.

“Nem vagyok biztos benne. Most arra összpontosítok, hogy a velem készülő spin-off a lehető legjobb legyen. De a legjobbakat kívánom neki, nincs bennem rosszindulat, mivel tisztázni tudtuk a dolgokat” – tette hozzá. 

Ezzel pedig úgy tűnik, választ kaptunk arra, hogy a Universal miért a Johnson és Jason Statham nevével fémjelzett spin-offba vágott bele a kilencedik Halálos iramban előtt. A szóban forgó, Hobbs és Shaw címre keresztelt film a tervek szerint 2019. július 26-án érkezik a mozikba, míg a Halálos iramban 9 premierje 2020. április 10-én lesz esedékes.

Kettő az egyben akcióthriller Dwayne Johnson új filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·