FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Gotti című gengszterfilm szinkronos előzetese!

8664

Gotti (2018) – Előzetes

John Travolta a hírhedt maffiafőnök szerepében! Megérkezett a Gotti című életrajzi film legújabb előzetese magyar szinkronosan is, amelynek már az trailerében is valósággal lubickol John Travolta a Keresztapa-szerepben. Sok éven keresztül próbálták megvalósítani a Gotti filmet. Már 2011-ben úgy volt, hogy John Travolta fogja megformálni a hírhedt New York-i maffiavezért. Akkor Nick Cassavetes ült a rendezői székben, majd Barry Levinsonnalcserélt helyet. Kelly Preston Joe Pesci, Al Pacino, Chazz Palminteri és Ben Foster is benne lett volna, sőt, a Gotti família tanácsokkal szolgált az alkotók számára.

Gotti (2018) - Előzetes

A Gotti érdekessége, hogy Travolta oldalán hitvese, Kelly Preston lesz látható filmbeli felesége, Victoria Gotti szerepében, míg Gotti egyik lányát, Angelt, Travolta és Preston gyermeke, Ella Bleu Travolta játssza. A Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince és Chris Mulkey mellékszereplésével forgatott alkotás a cannes-i filmfesztiválon fog debütálni, mozis forgalmazásba pedig június 14-én kerül.

A szegény olasz-amerikai családból származó John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását. Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen gengszterként híresül el a városban, akit tisztelnek és rettegnek az emberek. A legnagyobb és legerősebb szervezetté változtatja a Gambinókat még ha ezért át is kell gázolnia törvényen és emberen egyaránt.

15 John Travolta film, amit mindenképpen látnod kell!

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · ·