FILMEZZUNK.HU
Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story, 2018) - Előzetes

Meg lehet nyugodni, mindenki el van ájulva a Han Solo-filmtől

4202

Meg lehet nyugodni, mindenki el van ájulva a Han Solo-filmtől

Solo: Egy Star Wars-történet útja nem volt éppen sima a mozikig, a Disney és a Lucasfilm számos kisebb-nagyobb gonddal szembesült mind a forgatás, mind a promóció során, így a keményvonalas rajongók egyre kétségbeesettebben nézték, mi lesz ennek a vége, írja a mafab.hu. Vagyis: milyen lesz majd az a kész anyag, amely elkészítésekor sem a rendezők, sem a főszereplő nem állt a helyzet magaslatán? Ron Howard ugyanis akkor vette át a stafétabotot, amikor a film forgatásából mindössze 3 hét volt hátra, a főszereplő Alden Ehrenreich pedig a rossz pletykák szerint annyira a gyenge láncszem volt a gépezetben, hogy színész coach-ot kellett hozzá felvenni.

Solo: Egy Star Wars-történet

Illetve volt még az a kis affér az állítólag koppintott plakátokkal, ahogy felröppent annak a híre is, hogy a stúdiók annyira elégedetlenek a filmmel, hogy inkább nem pepecselnek vele többet, és úgy, ahogy van, megjelentetik – de erre szerencsére nem került sor.

Ám a film premierjét (amely egyébként május 25-én kerül majd a mozikba) követően az internet hangos az elégedett véleményektől és a film pozitív kritikáitól – bár az igaz, hogy sokan azzal kezdik, mennyire féltek tőle, hogy rossz lesz. És mégsem!

Michelle Buchmann tweetjében nagyon szereti a filmet, Ehrenreich-et jó Han Solonak tartja, Donald Glovert pedig elbűvölőnek.

Brian Tong azt tweetelte, hogy végre megint úgy érezte, hogy egy Star Wars-filmet néz, amiben rengeteg remek pillanat és meglepetések is vannak a rajongók számára.

Simon Thompson egyike volt azoknak, akik nagyon aggódtak a film minősége miatt, ám őt is meggyőzte a film, amely szerinte tele van szívvel, humorral és akcióval. Kristopher Tapley szerint ezt a filmet nem lehet elspoilerezni – ami ezek szerint valóban tartogat olyan meglepetéseket és fordulatokat, amelyekre még azok sem számítanak, akik keményvonalas, szőrszálhasogató rajongói az eddigi filmeknek. Ezt többen hangsúlyozták tömör kritikáikban, ahogy azt is, hogy a bár meg kell dogloztatnunk az agyunk, hogy ne folyton Harrison Ford ugorjon be Han Soloként, megéri a fáradozást. Ami pedig egyöntetűen lejött a szerencsés nézőknek, az a film humora.

A Han Solo-film jegyeladásai még a Fekete Párducot is lepipálták

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·