FILMEZZUNK.HU
The Old Man and the Gun (2018) - Előzetes

Új előzetest kapott Robert Redford bankrablós filmje

2238

The Old Man and the Gun (2018) – Előzetes

Robert Redford úriemberként rabol bankot! Bemutatták az új előzetest a The Old Man and the Gun című filmhez, ami a hírek szerint Robert Redford utolsó filmje lesz a visszavonulása előtt. Az igaz történeten alapuló filmben a sztár Forrest Tuckert alakítja, aki 70 évesen megszökött a börtönből és kirabolt egy sor bankot.

A hatvanas-hetvenes években játszódó történet a Robert Redford által alakított Forrest Tuckerről szól, aki bankrablásokból él, melyeket mindig szinte szürreális előzékenységgel és illedelmességgel követett el. A szerelmet éppen meglelő öregúrnak azonban nincs nyugta, ugyanis a Casey Affleck alakításában megelevenedő John Hunt nyomozó legfőbb mozgatórugója, hogy elkapja Tuckert.

A film fényképezése és a “félig-meddig igaz történet alapján”-felirat egyértelműen az 1996-os Fargo hangulatát idézik meg, illetve a két főszereplő adok-kapok játékát a Kapj el, ha tudsz! előtti főhajtásként is felfoghatjuk – ez persze nem jelenti azt, hogy a The Old Man and the Gun ne rendelkezne saját identitással, megkapó stílusa csak úgy árad a trailer minden másodpercéből. Mi mindenképp kíváncsian várjuk a filmet, hisz tudvalevő, hogy ez lesz a legendás Redford utolsó filmes alakítása. A The Old Man and the Gun ez év októberében kerül az amerikai mozikba.

Robert Redford 10 legjobb filmje

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·