FILMEZZUNK.HU
Toplista: 30 éves filmek

10 nagyszerű film, melyeket épp 30 éve mutattak be

8210

6. Segítség, felnőttem!

Josh a vidámparkban a kívánsággéptől azt kéri, bárcsak felnőtt lenne. Másnap meglepődve tapasztalja, hogy kívánsága megvalósult. Mivel otthonról elzavarják, egyedül kell boldogulnia, és egy játékfejlesztő cégnél kezd el dolgozni, ahol mindent megkap, amire vágyott. Sőt, a szerelem is rátalál…

Segítség, felnőttem! (Big, 1988)

5. A medve

Mihez kezd egy medvebocs, ha elveszítette a mamáját? Milyen önfeledten gurulni lefelé a domboldalon, virágokkal játszadozni, mérges gombától hallucinálni? Hogyan kell táplálékot szerezni, megküzdeni az életért, megismerni a veszélyeket? Ezekre a kérdésekre kaphatunk válaszokat a filmben.

A medve (L'Ours, 1988)

4. Éjszakai rohanás

Jack Walsh, az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal. Mardukas, a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorrozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját.

Éjszakai rohanás 1988

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·