FILMEZZUNK.HU

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni decemberben!

15216

4) Álommeló (Second Act)

Jennifer Lopez egy ízig-vérig romantikus vígjátékkal tér vissza idén decemberben a mozikba olyan sztárokkal az oldalán, mint Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia, Treat Williams és Leah Remini. Az 50 első randi és a Ki nevel a végén? vígjátékok rendezőjének új filmje felhőtlen szórakozást ígér miden mozirajongó számára.

Magyar mozibemutató: 2018. december 13.
Rendező: Peter Segal
Stílus: romantikus, vígjáték

5) Pókember – Irány a pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Pókember ezúttal animációs film formájában kel új életre, megszületése körül a Jump Street-filmeket rendező, valamint a Derült égből fasírt- és a LEGO-filmeket író kiapadhatatlan humorú, és minden meglepő ötletre kész páros, Chris Miller és Phil Lord bábáskodtak.

Magyar mozibemutató: 2018. december 13.
Rendező: Robert Persichetti Jr., Peter Ramsey
Stílus: animációs, akció, sci-fi

6) Mary Poppins visszatér (Mary Poppins Returns)

A Mary Poppins visszatér a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik, 24 évvel az első rész után. Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának.  Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan a életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.

Magyar mozibemutató: 2018. december 20.
Rendező: Rob Marshall
Stílus: musical, családi, fantasy

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·