A Doctor Strange 2 a Marvel első horrorfilmje!

A Doctor Strange 2 a Marvel első horrorfilmje!

1007

A Doctor Strange 2 a Marvel első horrorfilmje!

A Penge után a Marvel egy újabb keményebb produkciót kíván elkészíteni a negyedik fázisban. A napokban ugyanis kiderült, hogy a jövőben elkészül a Doctor Strange 2, amely várhatóan horrorisztikusabb lesz majd.

Doktor Strange (Doctor Strange, 2016) - Előzetes

Scott Derrickson 2016-os Doctor Strange folytatása az egyik legnagyobb várományosának számít a negyedik fázisban. A rendező korábbi munkái közé pedig olyan filmek tartoznak, mint a Sinister vagy épp az Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Az idei San Diegó-i Comic Conon pedig Derrickson azt is elárulta, hogy a Doctor Strange 2 film merőben más lesz, mint az előző rész.

Elkészítjük az első ijesztő Marvel filmet!” – jegyezte meg a rendező.

Úgy tűnik tehát, hogy a stúdió a jövőben még inkább elmerül majd a műfaji elemekben, a Pókember coming-of-age vagy épp A Hangya heist filmek után horrofilmek is érkezhetnek az MCU-ban, hiszen az is hivatalossá vált, hogy a negyedik fázis részeként elkészül a Penge is. Bár egyelőre nem ismert az új Doctor Strange szinopszisa, az már tudható, hogy Benedict Cumberbatch mellett Elizabeth Olsen is szerepet kap majd a filmben Skarlát Boszorkányként.

Thor 4: Valkűr lesz az MCU első nyíltan LGBTQ karaktere

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download