FILMEZZUNK.HU

Simon Pegg felismerhetetlenné vált az Inheritance első előzetesében

1496

Inheritance (2020) – Előzetes

Simon Pegg tényleg brutálisan néz ki, a hosszú, fehér hajú, csontsovány színész az Inheritance című thriller előzetesében eléggé meghökkentő látvány. Most megérkezett a filmhez az előzetes, amiben a Haláli hullák hajnalának sztárja alig ismerhető fel. Pegg a szerep kedvéért 6 hónapig a tartó szigorú diéta mellett elég kemény edzéstervet tartott be. 12 kg-ot fogyott, a testzsír százalékát pedig 8%-ig tornázta le. Az eredmény sokkoló.

A film története klasszikus thrilleri borzongást ígér: Egy befolyásos család váratlanul elhunyt feje (Patrick Warburton) egy borítékot hagy sikeres karrier előtt álló lányára. A Lily Collins által alakított Lauren pedig a titokzatos pendrive-on hagyott instrukciókat követve egy pinceépítményben fogvatartott férfit talál, aki olyan ajtókat nyit ki, ami tönkreteszi a család tagjait. A Terminallal debütáló Vaughn Stein második rendezésének bemutatóját eredetileg a Tribeca Film Fesztivál idejére tervezték, ám a koronavírus okozta járványnak ez a premier is áldozatul esett.

A filmben Collins és Pegg mellett a főbb szerepekben a Gladiátorból és a Wonder Womanból ismert Connie Nielsen és Chace Crawford lesznek láthatóak.  Pegg jövőbeni szerepeit illetően jelenleg számos pletyka kering, az azonban elég valószínű, hogy legközelebb a nagyvásznon a Mission: Impossible 7-ben tér vissza Benji Dunnként.

Most megismerheted 22 filmsztár partnerét a való életből

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · ·