FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Josh Hartnett és Nick Nolte misztikus thrillere

Előzetest kapott Josh Hartnett és Nick Nolte misztikus thrillere

2352

Paradise Lost (2020) sorozat – Előzetes

A Spectrum és a Paramount Network közös gyártású misztikus thrillere egy fiatalabb, de már rutinos és egy idős húzónevet is soraiban tudhat. Josh Hartnett képviseli az középgenerációt, a 80 felé ballagó Nick Nolte pedig legendaként domborít.

A történet szerint – melynek részletei egyelőre homályosak – egy pszichiáter (Bridget Regan) családjával Kaliforniából a férje (Josh Hartnett) szülővárosába, Mississippibe költözik, hogy szégyenteljes titkokat fedezzen fel, amelyek visszavonhatatlanul megváltoztatják az egész közösség életét. A tízrészes sorozat kreátora Rodes Fishburne, showrunnere Erika Lisanne Mittman, aki produceri feladatokat is ellátott a projekt során. A pilotot John Lee Hancock dirigálta. Az alkotógárda tagjai még egyebek mellett: David Kanter, Jeff Okin és Romeo Tirone. A széria szereplői között üdvözölhetjük még többek között: Gail Beant, Danielle Deadwylert és Shane McRaet és Barbara Hershey-t is.

A Paradise Lost egy összetettségében is vonzó sorozat, erős karakterekkel teli, beleértve Mississippi kisvárosát, ahová a cselekményt helyezték. Kíváncsian várjuk, hogy John Lee Hancock hogyan kelti életre ezt a rejtélyekkel teli világot. A széria április 13-án debütál a Paramount Channel programjában.

Szerelem a Korona idején – avagy 10 ajánlott film karantén idejére

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·