FILMEZZUNK.HU
Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

15609

(12) Sergio Rossi, az olasz cipőtervező a COVID-19 fertőzésben elhunyt.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Sergio Rossi, egy olasz női cipőtervező az olaszországi Cesenában hunyt el a COVID-19 okozta szövődmények következtében, erősítette meg a CNN és a Harper’s Bazaar.  A tervező 69 éves volt. Riccardo Sciutto, a Sergio Rossi Group vezérigazgatója nyilatkozatot adott ki Instagram oldalán a megalapító halálát követően. “Sergio Rossi egy igazi mester volt, és nagy megtiszteltetés volt számomra megismerni, és együtt dolgozni vele. Víziója és megközelítése továbbra is iránymutatásra szolgál majd a márka és az üzleti vállalkozás növekedésében.”- mondta Sciutto.

Folytatta: “Szerette a nőket, és igazán egyedülálló módon tudta megörökíteni a nőiességet, cipőivel megalkotva a női láb tökéletes meghosszabbítóját. A mi hosszú és dicső történelmünk az ő elképesztő látomásával kezdődött, és kreativitására örökké emlékezni fogunk.

(13) Meghalt a színész, Jay Benedict koronavírusban.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Jay Benedict, a színész, aki leginkább Rich Twit alakításáért ismert a “The Dark Knight Rises” című filmben, koronavírus fertőzésben életét vesztette, erősítette meg a TCG Management Twitter oldalukon. 68 éves volt. “Sajnálattal közöljük drága ügyfelünk, Jay Benedict eltávozását, aki ezen a délutánon vesztette el a COVID-19 elleni küzdelmet.”- írta a cég. Benedict az 1986-os “Aliens” című filmben, valamint az “Emmerdale” nevű műsorban is megjelent. Miután megtudta a híreket, Vicki Michelle, akivel együtt szerepelt a műsorban, tiszteletét fejezte ki a színész iránt Twitter oldalán.

Megdöbbenve hallottam, hogy az egyik legbriliánsabb színész, és kedves szeretett ember, Jay Benedict elhunyt. Férje az én drága barátomnak, Phoebe Scholfield-nek,” írta, és hozzátette: “őszinte részvétem az egész családjának.

(14) Lee Fierro, a Jaws” című filmben való megjelenéséről ismert színésznő életét vesztette a koronavírus fertőzés miatt.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Lee Fierro, a színésznő, aki Steven Spielberg “Jaws” című filmjében a Mrs. Kitner szerepéért nyújtott alakításáért vált ismertté, elhunyt a COVID-19 fertőzés miatt az ohio-i Aurában, erősítette meg a The Martha’s Vineyard Times. 91 éves volt. “Borzasztóan hiányozni fog. 40 évet töltött itt a szőlőskertben,” mondta Kevin Ryan, igazgatósági elnöke annak az Island Theatre Workshop nevű intézménynek, ahol a színésznő több, mint 1,000 diákot tanított. A The Martha Vineyard’s Times-zal való beszélgetés során Ryan kifejezte a színésznő iránti csodálatát.

Az egy szó, ami Lee-ről eszembe jut, az az elhivatottság. Figyelemmel kísértem mint előadóművészt, rendezőt és mint vállalkozót, aztán jó barátok lettünk,” mondta Ryan, majd hozzátette, “még mindig felhívnám Lee-t művészeti megbeszélésre… Hevesen elkötelezte magát a tanítás mellett. Nem számítva a körülményeket, ő mindig kitartott amíg el nem végezte a munkát.

//Mink Olívia fordította//

Színészek, akikről nem is tudtad, hogy már meghaltak

(Forrás: insider.com)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·