FILMEZZUNK.HU
Jön Adam Sandler legújabb filmje, a Hustle!

Jön Adam Sandler legújabb filmje, a Hustle!

1827

Jön Adam Sandler legújabb filmje, a Hustle!

Adam Sandlert többnyire humoros oldaláról ismerjük, most viszont egy kosaras drámát fog forgatni. A film a Hustle címet kapta, melyben maga az NBA egyik legjobbja, LeBron James fog segédkezni. Talán senkinek nem kell bemutatni az urat, aki korunk egyik legnépszerűbb kosarasa, és aki a Lakers-ben pattogtatja a bőrt.

Jön Adam Sandler legújabb filmje, a Hustle!

Adam Sandler és LeBron James

A film egy profi kosárlabda edzőről (Adam Sandler) fog szólni, akit igazságtalanul bocsátanak el a munkájából. Kirúgása után azonban felfedez egy ifjú kosaras tehetséget, akivel közösen el kezdenek edzeni, majd elviszi őt Amerikába, hogy profi  játékost faragjon belőle és egyúttal bebizonyítsa: mindkettőjüknek van még keresnivalója az NBA-ban. A forgatókönyvet Taylor Materne és Will Fetters fogja írni. A gyártó többek között Adam Sandler produkciós cége lesz a Happy Madison, a Roth/Kirschenbaum Films. A rendező Jeremiah Zagar.

A szkriptet még 2018-ban vásárolta meg a Legendary Pictures, tőlük „vette át” a Netflix, és kérte fel Will Fetters-t (Csillag születik, Vissza hozzád), hogy kicsit írja át az eredeti forgatókönyvet. Úgy tűnik, hogy ez lesz az első Sandler-film a Csiszolatlan gyémánt után. Adam az utóbbi időszakban igazán jó filmeket csinált, legutóbbi főszereplése a Gyagyás gyilkosság volt, amiben Jennifer Aniston volt a társa és kasszasiker lett.

Szerző: MéziMcFly

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · ·