FILMEZZUNK.HU
Végre láthatjuk, hogy milyen filmekkel nyitnak az amerikai mozik

Végre láthatjuk, hogy milyen filmekkel nyitnak az amerikai mozik

1943

Végre láthatjuk, hogy milyen filmekkel nyitnak az amerikai mozik

A koronavírus miatt jó időre leálltak a filmgyártások, most azonban végre kezd újraéledni ez az ág is. Nézzük, hogy sorrendben milyen premierek várhatóak. Az USA július 1-én nyitja meg a mozikat a nézők számára, bár még korlátozott nézőszámban és már aznap be is mutatják Russell Crowe Unhinged című pszichológia thrillerét, amivel el is indulnak a nyári mozibemutatók. Ritkán van ilyen, de ebben a filmben Russell játssza a rosszfiút, ahol egy közúti összezördülés után egy egyedülálló anya után ered és egy őrült hajsza veszi kezdetét.

Július 2-től játsszák a The Outpost című afganisztáni háborús filmet Orlando Bloom, Caleb Landry Jones és Scott Eastwood főszereplésével, amit a két Oscarra jelölt Rod Lurie rendezett. A történet egy Afganisztánban szolgáló amerikai katonai egység küzdelmét mutatja be a túlerőben lévő tálib harcosokkal szemben.

Július 17-én mutatják be Christopher Nolan legújabb filmjét a Tenetet. A főszereplők: Elizabeth Debicki és Robert Pattinson lesznek. A történet szerint a Földet egy hatalmas katasztrófa miatt pusztulás fenyegeti. Egy brit ügynökre hárul az a feladat, hogy megmentse a bolygót és lakóit. Mindez nem egyszerű, ugyanis vannak, akik az útjába állnak és mellette ott van a legveszélyesebb láthatatlan ellenség is, amivel meg kell küzdenie, az idő.

Július 24-én jön a Mulan. A főszerepben: Yifei Liu, Donnie Yen és Li Gong. Az elismert rendező, Niki Caro kelti életre Kína legendás harcosának történetét a Disney Mulan című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb női harcos, aki valaha született Kínában.

Augusztus 7-én érkezik: SpongyaBob: Spongya szökésben Az animációs kalandfilmben SpongyaBob Kockanadrág, a legjobb barátja, Csillag Patrick, és a bikinifenéki csapat többi tagja újra a mozivásznonra került, az első teljesen számítógéppel készült mozifilmjükben! A leírás szerint, miután SpongyaBob kedvenc házicsigáját, Csiguszt elrabolják, ő és Patrick nekivágnak a kalandos útnak Atlantic City elveszett városába, hogy Csiguszt hazahozzák. A mentőakció veszélyei mellett a megszokott poénok sem maradnak el, SpongyaBob és cimborái újfent bizonyítják, hogy a barátság erejét semmi sem múlhatja felül.

Augusztus 21-én fut be az Antebellum: A kiválasztott. Ebben az amerikai horror-thrillerben a sikeres szerző Veronica egy borzalmas valóságban találja magát, ahonnan megpróbál kiszabadulni, mielőtt még nagyobb borzalmak részesévé válna.

Szeptember 4-én: Paul W. S. Anderson Milla Jovovich-al forgatott Monster Hunter, magyarul a A szörnyvadász című fantáziafilmje érkezik. A film a Capcom videojátékán alapuló filmet Paul W. S. Anderson rendezte, aki a nagy sikerű Kaptár-franchise után ismét feleségével, Milla Jovovich-al dolgozott, hogy 2020-ra egy igazán izgalmas, lebilincselő apokaliptikus történettel kápráztassák el a nézőket. Ebben a történetben a mi világunk mögött van egy másik, amit félelmetes és hatalmas szörnyek tartanak halálosan vad uralmuk alatt. Amikor Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és hűséges katonái átkerülnek ebbe az új világba, a rendíthetetlen hadnagy élete legnagyobb megrázkódtatásával kell szembenézzen, a hatalmas és hihetetlen erejű lényekkel.

Szeptember 25-én: Kampókéz című horrorban, az 1992-es Kampókéz c. horrorfilm szellemi örököse visszatér a mára meggazdagodott chicagoi városrészbe, ahol a legenda megszületett.

Szerző: MéziMcFly

18 színész és elképesztő átalakulása egy szerep kedvéért


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·