FILMEZZUNK.HU
Chris Hemsworth dokumentumfilmet készít egy pankrátor életéről

Chris Hemsworth dokumentumfilmet készít egy pankrátor életéről

1161

Chris Hemsworth dokumentumfilmet készít egy pankrátor életéről

Sok filmben megkövetelik a színészektől, hogy egy szerep kedvéért igen látványosan hízzanak, fogyjanak, vagy izmosodjanak,akár drasztikus módon is, hogy elérjék a kívánt hatást. A legnagyobb átalakulást még mindig Christian Bale tartja A gépészben nyújtott alakításáért, ahol 84-ről 56 kilóra, vagyis 28 kilót kellett fogynia egyetlen szerep kedvéért.

10 érdekesség Hulk Hogan színész-pankrátorról

Most Chris Hemsworthon a sor, aki nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elvállalta legújabb filmjének főszerepét. A színész ugyanis az egyik legismertebb  pankrátor, Hulk Hogan életéről és karrierjéről készült dokumentumfilmben fog szerepelni. Chirs eleve nem egy nádszál pasi, alapjában jól kigyúrt srác, de még így is jócskán több izomzatra lesz szüksége, ha a pankrátorikon bőrébe akar bújni. Chis a felkészülés alatt gyakori vendége volt az edzőtermeknek, bár a kép alapján eddig igencsak kiváló munkát végzett:

Chris Hemsworth dokumentumfilmet készít egy pankrátor életéről

Ezenkívül Hulk személyiségét is át kell vennie a szerep erejéig, ami Hemsworthnak igencsak nagy kihívás lesz:

“Fenemód szórakoztató lesz ez a projekt. Képzelheted, hogy mennyire kemény felkészülést igényel a szerep. Több izmot kell magamra szednem, mint eddig bármikor, még Thornál is. És akkor még ott van a fizikai állapota,  a viselkedésmódja, a sajátos akcentus és attitűd, továbbá muszáj a pankráció világának mélyére ásnom.”

Majd hozzátette:

“Alig várom már, hogy a tükörbe nézhessek Hulk Hogan jellegzetes bajszát viselve.”

Erre azonban még várnunk kell, mivel a színész még a forgatókönyvet sem olvasta el, annyira az elején tartanak még az előkészületek. A film rendezője viszont már megvan Todd Phillips személyében, aki olyan nagy filmeket hozott össze, mint a Másnaposok trilógia, Terhes társaság, Project X – A buli elszabadul, Haverok fegyverben, Csillag születik, vagy az igen nagy sikerű Joker. A film a Netflixen kerül majd bemutatásra.

Szerző: MéziMcFly

20 fénykép sztárokról, amely egy teljesen új oldalukat mutatja be


Article Tags: · ·