FILMEZZUNK.HU
A legjobb cápás filmek

13 cápás horrorfilm, amiket végigretteghetsz a hétvégén

55073

(10) A zátony (2016)

Csak a végtelen óceán és egy szörfdeszka… a film hőse (Blake Lively) imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húszméternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét… és használnia kell az eszét.

A legjobb cápás filmek

(11) 47 méter mélyen (2017)

Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

A legjobb cápás filmek

(12) Meg – Az őscápa (2018)

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

A legjobb cápás filmek

(13) 47 méter mélyen 2. (2019)

A 2017-es 47 méter folytatásában öt turista búvárkalandra indul egy víz alatti városba, azonban csakhamar kénytelenek rádöbbenni, hogy a mélységben nincsenek egyedül.

A legjobb cápás filmek

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb horrorfilm az IMDB szerint

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·