FILMEZZUNK.HU
Unhinged (2020) - Előzetes

Befutott Russell Crowe legújabb filmjének a szinkronos előzetese!

2099

Téboly (Unhinged, 2020) – Előzetes

Feltűnt egy új amerikai forgalmazó a színen, ami bejelentette, hogy az amerikai mozikban be fogja mutatni a Téboly című thrillert, Russell Crowe főszereplésével. A mozik újranyitásának az az egyik feltétele, hogy legyenek új filmek, amikre a nézők jegyet tudnak venni. A jelenlegi állás szerint az első új film ez lesz.

A Téboly eredeti bemutatója szeptemberben lett volna, de a járvány miatt folyamatosan tolódtak a premierek, és a Solstice Films nevű forgalmazónál tudták, hogy ha marad az eredetileg kinézett bemutató, akkor annyi konkurencia lesz, hogy a film teljesen elsikkad. Ezért úgy döntöttek, hogy előrébb hozzák a napot július 3-ra, ráadásul majdnem az amerikai függetlenség napjának ünnepére, július 4-re időzítve. A forgalmazó vezetője azt nyilatkozta a Deadline-nak, hogy saját kutatásuk szerint az embereknek nagyjából a 80 százaléka már vágyik vissza a moziba, és leginkább thrillereket szeretnének látni. Mark Gill szerint egy nagyobb költségvetésű filmmel túl nagy lenne a rizikó egy ilyen húzáshoz, de ez a thriller csak 33 millió dollárba került, amit össze lehet hozni, ha ez az egyetlen új film a piacon.

Ha tényleg ez a film lesz az egyedüli új premier, annyi teremben játszhatják majd, hogy mindenképpen pénzt fog termelni. A film egyébként arról szól, hogy valaki egy dugóban túl agresszívan dudál rá Russell Crowe karakterére, aki ettől bepöccen, és elkezd üldözni egy anyukát és a fiát. A film szeptember 10-én startol el a magyar mozikban, addig is nézzétek meg a magyar nyelvű előzetest a Freeman Film jóvoltából.

A valaha volt 20 legjobb thriller film az IMDB szerint

(Forrás: index.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·