FILMEZZUNK.HU
Ölj keményen (Hard Kill, 2020) - Előzetes

Előzetest kapott Bruce Willis új, ZS-kategóriásnak ígérkező filmje

1636

Ölj keményen (Hard Kill, 2020) – Előzetes

A Netflixen futó A kimenekítés, A halhatatlan gárda és a Project Power az elmúlt időszak legnépszerűbb akciófilmjei közé tartoznak, és nagyon úgy tűnik, hogy a műfaj rajongói számára tartogat még néhány meglepetést a nyár.

A Vertical Entertainment műhelyéből ugyanis hamarosan érkezik a Hard Kill (Ölj keményen). A film története szerint a milliárdos Donovan Chalmers megbízza Derek Millert és csapatát, hogy minden áron védjenek meg egy elképesztően fontos és veszélyes technológiát. Bár megbízás keménynek ígérkezik, mégis minden zökkenőmentesen történik mindaddig, amíg Donovan lányát túszul nem ejti egy terrorista csoport.

A fordulatos cselekmény garantált, hiszen a forgatókönyvön nem más, mint Joe Russo és Chris LaMont párosa dolgozott, a projekt élére pedig Matt Eskandari került, aki korábban olyan filmeken dolgozott együtt Bruce Willisszel, mint a Trauma Center és a Survive the Night. A Hard Kill a tervek szerint nem csupán a mozikban debütál majd, hanem augusztus 28-tól digitális hordozókon is elérhetővé válik.

Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · · · · · ·