FILMEZZUNK.HU
4 szuperhősfilm premierdátumát is elhalasztották

BRÉKING: 4 szuperhősfilm premierdátumát is elhalasztották

1058

4 szuperhősfilm premierdátumát is elhalasztották

A Marvel, illetve a DC filmes univerzum sajnos újabb csúsztatásokat jelentett be, méghozzá négy egymást követő filmre vonatkozóan. Ennek oka továbbra is a koronavírus, aminek második hulláma az egész világon tombol, így a gyártók nem merik megkockáztatni a bemutatókat, mivel jelenleg is igen kevesen látogatják a mozikat, így jelentős bevételkiesés lenne a nagyszabású filmek bemutatása.

Mozi korkép: A Marvel-jelenség

Itt a szuperhősös filmek csúsztatásának listája:

-> Elsőként a Wonder Woman 1984-et tolták el, ami eredetileg októberben lett volna, de áttették 2020. december 25-re.

-> A következő csúsztatás a Fekete Özvegy lett, aminek híre már eddig is terjengett a levegőben, de hivatalos megerősítést még nem kapott. Egészen eddig. Először 2020. október 28-ra volt kitűzve a premierdátum, de sajnos ez is jócskán eltolásra került, mivel a filmet csak jövőre, 2021. május 7-én láthatjuk a mozikban. Öröm az ürömben, hogy a Black Widow nálunk valamivel előbb, november 5-én kerül bemutatásra.

-> A harmadik eltolás Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája lett, amit eredetileg a Fekete Özvegy új premierjének napján, jövő év május 7-én láthattunk volna, végül viszont legkorábban csak 2021. július 9-én kerülhet a mozikba.

-> Végezetül pedig az Örökkévalókra is kihatott ez a csúszási lista, aminek bemutatási dátuma eredetileg 2021. február 11-én lett volna, de végül, kapaszkodjunk meg, több, mint egy évet kell várnunk, mivel az Örökkévalókat csak 2021. november 5-én izgulhatjuk végig.

Szerző: MéziMcFly

30 évvel később így néznek ki a Reszkessetek, betörők! sztárjai


Article Tags: · · · · · ·