FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – 2017. március 2-től

Folytatást kaphat a Logan – Farkas!

1917

Folytatást kaphat a Logan – Farkas!

James Mangold valószínűleg az egyik legütősebb X-Men filmet készítette el a 2017-es Logan – Farkassal, amely pontot tett az univerzum legnépszerűbb karakterének, Rozsomáknak történetére. Úgy tűnik azonban, hogy a Fox annak idején további folytatást tervezett a film cselekményéhez, amelyben Dafne Keen által alakított X-23 jutott volna főszerephez. A Fox 2018-ban azonban a Disney égisze alá került az elmúlt időszakban pedig kérdésessé vált a további X-Men filmek sorsa, amelyek mostanra kezdett letisztulni.

Dafne Keen nem véletlen kapta meg az egyik főszerepet

Maga Keen azonban már a Logan forgatása alatt tudomást szerzett a folytatásról, amelynek elkészítésére az utóbbi hetekben felcsillant némi reményt, tekintve, hogy a Deadpool 3 is zöld utat kapott.

“Kaptam egy infót a Foxtól akkoriban, hogy lesz még egy folytatás. Ez viszont nagyon rég volt már, és a továbbiakban nem szerződtettek. Én magam is úgy érzem, hogy még az elején járunk még csupán valaminek, és bőven van mit mesélni” – nyilatkozta az Elle magazinnak a színésznő.

Nos, ha egyelőre konkrét információk nincsenek is még a Logan folytatásával kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban is hallhatunk még egy ilyen projekt előkészületeiről.

Biztossá vált, hogy jön a Deadpool 3!

(Via mafab.hu)


Article Tags: