FILMEZZUNK.HU
14 közelgő film, amit már most alig várunk

14 közelgő film, amit már most alig várunk

4913

Filmek, amiket már most alig várunk

A Roundhayi kerti jelenetet tekintik a világ első filmjének. 1888-ban készült és nagyjából 2,11 másodperc hosszú. Azóta a világ rászokott a filmekre, amelyek úgy tűnik, hogy minden évben jobban és jobbak lesznek. Ma már beleszerettünk az alternatív világokba, ahol minden lehetséges. Szerencsére a filmkészítőknek van mit megmutatniuk és mindig készek új izgalmas kalandba vonni bennünket. Következő cikkünkben összegyűjtöttük azokat a bejelentett filmeket, amelyekre már tűkön ülve várunk. Bár a pandémia bármikor, bárit felrúghat, mi azért bízunk benne, hogy idén nagy átrendeződések már nem lesznek.

1) Az Öngyilkos Osztag

James Gunn, A Galaxis Őrzői, a Bosszúállók: Végjáték és a Bosszúállók: Végtelen háború című filmek rendezője rendezi az új Suicide Squad filmet. Nem az előző film folytatása, hanem inkább az újragondolása. Ugyanakkor van néhány részlet a cselekményben, amelyeket nem árulnak el.

Várható megjelenés: 2021. augusztus 6.

Itt az első kedvcsináló az Öngyilkos osztag 2-höz!

2) Hang nélkül 2

Az előző film történéseit követően a család elhagyja otthonát a kinti világért. És mint az kiderül, a szörnyek, akik hang alapján vadásznak nem az egyetlenek, és nem is a legrosszabbak. A némaság már rég nem elég.

Várható megjelenés: 2021. április 23.

Készülőben a Hang nélkül 3!

3) King’s Man: A kezdetek

Egy férfi és pártfogoltja létrehoz egy ügynökséget, amely megőrzi a békét, és felkelnek, hogy megállítsák a háborút, amelyet a világ zsarnokai és bűnözői megkezdtek. Ez az új film a Kingsman filmek előzménye, és a huszadik század elején játszódik. Feltárja előttünk, ahogy minden kezdődött.

Várható megjelenés: 2021. február 12.

Elcsúsztatták a The King's Man: A kezdetek premierjét

4) 007 – Nincs idő meghalni

James Bond otthagyta az aktív szolgálatot, és most békés életet él Jamaicában. De ez a szabadidős élet természetesen nem tarthat sokáig. Új küldetés érte, ezúttal meg kell mentenie egy elrabolt tudóst, és egy új gazemberrel kell szembenéznie, aki veszélyes és fejlett technológiával rendelkezik.

Várható megjelenés: 2021. április 2.

Vadonatúj szinkronos előzetest kapott az új James Bond-film!

5) Fekete Özvegy

A cselekmény az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború című filmek közötti időben zajlik. A film Natasha Romanoff szemszögét mutatja be, akinek szembe kell néznie a múltjával.

Várható megjelenés: 2021. május 7.

Kiszivárgott a Fekete Özvegy-szólófilm története?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·