FILMEZZUNK.HU
14 közelgő film, amit már most alig várunk

14 közelgő film, amit már most alig várunk

4932

11) Halálos iramban 9

2021 nyarán jön a Halálos iramban 9., a legújabb fejezet abból a filmsorozatból, amelynek részei közel két évtized alatt összesen több mint ötmilliárd dollár bevételt hoztak világszerte. A rendező a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is jegyző Justin Lin. Az akció világkörüli helyszíneken zajlik, Londontól Tokióig, Közép-Amerikától Edinburgh-ig, egy titkos adzerbajdzsáni bunkerben, vagy épp Tbiliszi nyüzsgő utcáin. A már ismerős arcokon kívül a filmben szerepel még a Grammy-díjas szupersztár, Cardi B is.

Várható megjelenés: 2021. május 27.

12) Top Gun 2: Maverick

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia…

Várható megjelenés: 2021. július 8.

Top Gun 2: Maverick (2020) - Előzetes

13) Szellemirtók: Örökség

A legendás és örökzöld Szellemirtók végre méltó módon folytatódik: az eredeti nagy csapat közreműködésével, de a szellemirtók új generációjával folytatódik a halhatatlan vígjáték.

Várható megjelenés: 2021. június 10.

40 szimbolikus autó a filmtörténetben – 1. rész (2020)

14) Godzilla vs. Kong

Egy olyan korban, amikor szörnyek éltek a földön, az emberiség jövőjéért folytatott küzdelem során Godzilla és Kong is szembe kerül egymással, ami minden idők leghatalmasabb csatájának ígérkezik. Miközben a Monarch a veszélyes és feltérképezetlen ismeretlenben tovább nyomoz a Titánok eredetét kutatva, egy összeesküvés a gigantikus lények pusztulásával fenyeget.

Várható megjelenés: 2021. május 20.

Ez brutális lesz, jön a Godzilla vs. Kong film!

10 izgalmas titok a hollywood-i filmstúdiók logójáról

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·