FILMEZZUNK.HU
Lenyűgöző előzetest kapott a Pelé életéről szóló dokumentumfilm

Lenyűgöző előzetest kapott a Pelé életéről szóló dokumentumfilm

724

Lenyűgöző előzetest kapott a Pelé életéről szóló dokumentumfilm

Sokan vártak már erre a pillanatra, hogy megnézhessék az első képkockákat minden idők egyik legnagyobb labdarúgójáról készült dokumentumfilmben, amit a Netflixnek köszönhetünk. Pelé több mint egy legenda, aki noha már 80 esztendős, továbbra is sok millió fiatalt motivál. Minden idők egyik legnagyobb ikonjáról beszélhetünk, aki hamar nemzeti hőssé vált Brazíliában, és még mindig az egyik legnagyobb.

A szintén brazil Ayrton Senna nagyságához hasonlítható, akiről korábban ugyancsak készült egy dokumentumfilm. Sokat kellett várnunk arra, hogy Pelé is megkapja a maga modern sorozatát, mint például Michael Jordan, aki ezzel újabb komoly pénzeket szakíthatott. A Netflix remekül bánik ezekkel a videós anyagokkal, és most is valami egészen különlegeset alkotott. A brazil zseniről szóló dokumentumfilm egy egészen kivételes és különleges labdarúgó pályafutását mutatja be.

Egy mitikus személy, akiről még mindig nem tudhatunk mindent, de a Netflix dokumentumfilmje ebben is a segítségünkre lesz, hogy jobban is megismerjük őt. A brazil nem mellesleg az egyetlen olyan ember a világon, aki háromszor is meg tudta nyerni a világbajnokságot. Brazília egyik bálványa, aki 1958 és 1970 között számtalanszor varázsolt, tette boldogabbá az emberek életét. A dokumentumfilm február 23-án debütál a Netflixen, szóval írjátok fel a dátumot, mert ezt kár lenne kihagyni.

20 sportfilm, amit mindenképpen látnod kell

(Via liner.hu)


Article Tags: ·