FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott A lány a vonaton egy másik változata

Előzetest kapott A lány a vonaton egy másik változata

1269

Előzetest kapott A lány a vonaton egy másik változata

A lány a vonaton című filmet 2016-ban mutatták be a mozikban. Bár a film nem hozta meg a várt sikert, ennek ellenére az adaptáció 173 millió dollár bevételt hozott, melynek főszereplője Emily Blunt volt.

A történetben Rachel (Emily Blunt) minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje (Justin Theraux) az új feleségével (Rebecca Ferguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Ewans) élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek és hűségesek egymáshoz. Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el. A kétségbeesett nő mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. Tanúnak jelentkezik a rendőrségen, ám alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt senki se hisz neki – még ő maga sem…

Most pedig elkészült a film új, hindi változata, amihez előzetes is érkezett. A film Paula Hawkins regénye alapján készült. A rendező Ribhu Dasgupta, aki viszonylag még új a szakmában, mivel ez az ötödik filmje. A főszereplők: Kirti Kulhari, Aditi Rao Hydari, és Parineeti Chopra. A lány a vonaton február végétől lesz látható a Netflixen.

Szerző: MéziMcFly

20 kaszkadőr-színész duó, akik fantasztikusak voltak kedvenc filmjeinkben


Article Tags: · · ·