Folytatást kap Sandra Bullock sikerfilmje, a Madarak a dobozban 2!

Folytatást kap Sandra Bullock sikerfilmje, a Madarak a dobozban 2!

792

Folytatást kap Sandra Bullock sikerfilmje, a Madarak a dobozban 2!

A 2000-es évek második felében indult, a kritikusok által “horrorreneszánsz”-nak nevezett trend egyik érdekes darabja volt a 2018-ban Netflixen debütált Madarak a dobozban, ami hasonlóan izgalmas alapkoncepcióra épült mint a Hang nélkül: míg abban a csendben maradás, ebben a szem eltakarása volt a túlélés kulcsa. Ahogy John Krasinski horrorja, úgy a nézőszámát tekintve sikeres Madarak a dobozban is megkapja a maga folytatását.

Sandra Bullock

Movieweb értesülései szerint maga Josh Malerman, az eredeti regény írója jelentette be egy friss interjúban, hogy a Netflixnél már dolgoznak a második részen. A Madarak a dobozban 2. alapja nyilvánvalóan a regény tavaly debütáló folytatása, a Malorie (ez ugyebár a Sandra Bullock által eljátszott főhősnő neve). Ennél több egyelőre nem derült ki a posztapokaliptikus horrorfilmről. Josh Malerman viszont annyit még megosztott a Madarak a dobozban-mitológiával kapcsolatban, hogy a film nem befolyásolta a könyv, a Malorie cselekményét, illetve az író stílusát, főleg hogy elmondása szerint Malerman alapvetően filmszerűen ír.

Pusztán annyi változott, hogy az alkotó a főhősnőt ezúttal már Sandra Bullock-ként képzelte el. Valószínű, hogy a színésznő visszatér majd a második részben Malorie szerepéhez.

A regény címéből amúgy kitalálható, de az író is nyilatkozta már korábban, hogy ezúttal még nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a főhősnő karakterére – és a szörnyekre is. A Madarak a dobozban a Netflix egyik legsikeresebb saját gyártású filmje lett, csak az első héten több mint 45 millióan nézték meg világszerte.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sandra Bullockról

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download