FILMEZZUNK.HU
Bruce Willis legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

Bruce Willis legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

7466

3. Armageddon (1998)

Sokak kedvenc filmje. 4 Oscarra is jelölték, de ami a leghihetetlenebb, hogy 7 kategóriában jelölték Arany Málna-díjra. Ezek közül – amit máig nem értek – egyet meg is “nyertek”, Willist választották meg az év legrosszabb színészének. Ha valaki egyetért ezzel a döntéssel, annak várom kommentben az indoklását! Az alkotás sztorija: Óriási aszteroida robog a Föld felé. Egyetlen menekülésnek az kínálkozik, ha még odakint az űrben apró darabokra robbantják. Egy szalonképesnek csöppet sem nevezhető olajbányász csapat indul el a nagy kalandra. Miközben bolygónk minden lakosa lélegzetvisszafojtva figyeli az eseményeket, hőseinknek még arra is marad idejük, hogy magánéleti problémáikat rendezzék, és jókat viccelődjenek.

Armageddon 1998

Willis és Ben Affleck vezeti a csapatot az űrbe.

2. Bérgyilkos a szomszédom (2000)

“Tulipán” csípte meg az ezüstérmet. Hogy miért Tulipán? Oznak (Matthew Perry) becézett Nicholas Oseransky kiégett, házasságába belefáradt fogorvos, aki sivár és eseménytelen életet él. Ekkor azonban beköltözik a szomszédba Jimmy “Tulipán” Tudesky, azaz Bruce Willis a maffia bérgyilkosa, Oz pedig zavaros bosszúdrámába keveredik.

Bérgyilkos a szomszédom 2000

A szomszédok mit sem sejtik, hogy egy bérgyilkos költözött a szomszéd házba.

1. Die Hard – széria (1988-?)

Azt hiszem ezzel nem okoztam meglepetést. El lehetne Bruce Willis filmográfiájának első helyén képzelni mást? Nem valószínű. John McClane-el filmes pályafutása alatt összeforrt a neve Bruce-nak. A történet olyan egyszerű, hogy van egy kiégett ex-rendőr, aki mindig rosszkor van rossz helyen, és mindig neki kell megmentenie a “világot”. Ez a sztori már ötször megismétlődött, bár azt gondolom, hogy az eddigi utolsó felvonást, a Magyarországon forgatott 2013-as részt, az alkotók ha lehetne újraforgatnák. Az biztos, hogy a Drágán add az életed! méltó aranyérmese a Bruce Willis produkciókból összeállított listánknak!

17 érdekesség a Drágán add az életed! című filmről

Kihagytuk a Ponyvaregényt? Nem véletlen. Egyszerűen nekünk ezek a filmek jobban tetszettek Bruce-tól. Ha vitatkoznál velünk, várjuk hozzászólásodat. Ha tetszett cikkünk, nyomj egy LIKE-ot FACEBOOK OLDALUNKRA!

(Címlapkép forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·