FILMEZZUNK.HU
A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

6271

5) Ovizsaru (Kindergarten Cop, 1990)

John Kimble felügyelő veteránnak számít a Los Angeles-i rendőrségen. Amikor egy veszedelmes gyilkost kell elkapnia, eddigi életének legnagyobb kihívásával kerül szembe: fel kell vállalnia inkognitóban egy óvó bácsi szerepét. Huszonhárom ricsajozó gyereket kell kordában tartania, anélkül, hogy az inkognitóját felfedné. Nagy nehezen megnyeri a nagycsoportosok bizalmát és a szépséges tanítónő szimpátiáját. Felkészülhet a végső leszámolásra…

Ovizsaru (Kindergarten Cop, 1990)

6) Total Recall – Az emlékmás (Total Recall, 1990)

A titkosügynököt, Doug Quaidet egy különleges eljárásnak vetik alá, mely folyamán kitörlik emlékeit, azonban a férfi beleszeret az ítéletet végrehjató nőbe. Quaid gyanakodni kezd, és megpróbálja tisztázni gondolatait, így jut el a Marsra, ahol megtudja a szörnyű igazságot múltjáról, és felvállalja végzetét, hogy elpusztítsa a kegyetlen gonosztevőt, aki elvette múltját.

Total Recall - Az emlékmás (Total Recall, 1990)

7) Két tűz között (True Lies, 1994)

A kettős életet élő szuper ügynök, miközben titkosszolgálati módszerek “kémleli” kísértésnek kitett feleségét, egyszemélyes hadseregként leszámol a világ gonoszaival. A neve Tasker, Harry Tasker. Hat nyelven beszél, és mind katonaként, mind tangótáncosként roppant hatékony. A nagyon-nagyon titkos Omega csoportnak dolgozik.

Két tűz között (True Lies, 1994)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·