FILMEZZUNK.HU
A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

6273

8) Végképp eltörölni (Eraser, 1996)

John Kruger védelemre szakosodott titkos ügynök. Azoknak a tanúknak az életét “szervezi meg”, akik vádalku során új személyazonosságot, új életet kapnak vallomásuk fejében. Ezúttal még Kruger kivételes képességei is kevésnek bizonyulnak. Lee Cullen ugyanis egy hatalmas fegyvergyár munkatársaként szigorúan titkos kísérletek szemtanúja volt, és emiatt az Államok legszervezettebb és legprofibb bérgyilkosai üldözik.

Végképp eltörölni (Eraser, 1996)

9) Hull a pelyhes (Jingle All the Way, 1996)

Pár nap múlva karácsony, ilyenkor egy valamire való szülő a zsúfolt játékboltokban tipródik, hogy begyűjtse csemetéinek a klasszabbnál klasszabb ajándékokat. Ted, a “tökéletes” apa, például élő rénszarvast (!) vezet elő gyermekének. Nem így a szomszédja, Howard, az elfoglalt üzletember. Nemcsak kisfia karateversenyét kési le, de kollégái ünnepi hangulata sem juttatja eszébe: ideje lenne végre beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Az utolsó pillanatban mentő ötlete támad: megfogja venni kisfiának a szezon legcsodásabb játékát, a Turboman-babát. Csak az a baj, hogy ez másoknak is eszébe jutott, és már sehol sem lehet kapni. Howard elhatározza, hogy a föld alól is szerez egyet, de mintha mindenki összeesküdött volna ellene. A végsőkig elszánt apa halált megvető bátorsággal vív meg az “ellenséggel”: egy barátságtalan rendőrrel, egy őrűlt postással és egy csapat Télapóval.

Hull a pelyhes (Jingle All the Way, 1996)

10) Szupercella (Escape Plan, 2013)

Ray egy olyan tökéletes börtönt tervezett, amiből lehetetlen a szökés, ráadásul az óriáskalitka egy hajón helyezkedik el. Miután Ray-t (Sylvester Stallone) valaki az általa tervezett börtönbe záratja, keresi a kiutat, hogy megtalálja az illetőt, aki ezt tette vele. A szökésben segítségére lesz Rottmayer, a társa. Most kiderül, hogy Ray képes-e kijátszani a saját rendszereit.

Szupercella (Escape Plan, 2013)

Sylvester Stallone életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·