FILMEZZUNK.HU
Ők lesznek a Pindúr pandúrok főszereplőnői!

Ők lesznek a Pindúr pandúrok főszereplőnői!

1061

Ők lesznek a Pindúr pandúrok főszereplőnői!

A Pindúr pandúrok (The Powerpuff Girls) 1998-tól 2005-ig vetített amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet a későbbi Fosterék háza képzeletbeli barátoknak megalkotója, Craig McCracken készített és 2001-ig a Hanna-Barbera, azután a Cartoon Network Studios rendezett. Műfaja sci-fi filmvígjáték-sorozat. A sorozatot Amerikában és Magyarországon, egyaránt a rajzfilmekre szakosodott Cartoon Network sugározta, Magyarországon a TV2-n mutatták be a Pindúr pandúrokat, a Matiné című műsorblokk idejét követően pedig az RTL Klub is vetítette a szériát.

Megvan, hogy kik játsszák a Pindúr Pandúrokat

A sorozat három főszereplője gyakorlatilag még óvodás korú, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy lefekvés előtt mindennap legalább egyszer megmentsék a világot. A pindur pandúrok – a rajzfilmtörténet három legharciasabb amazonja – mentoruknak, Utonium professzornak köszönhetően szuper-képességekkel rendelkeznek, és mindig készen állnak, ha városuk polgármestere a segítségüket kéri, amikor óriási szörny riogatja a lakókat a parkban, amikor egy őrült lángelme sorra kutyákká változtatja a békés polgárokat, vagy amikor elrabolják a polgármestert.

Most pedig élőszereplős formában tervezik elkészíteni a Pindúr pandúrokat, ahol megismerkedhetünk az immár huszonéves Sziporkával, Puszedlivel és Csuporkával. A lázadó korszakú, felnőtt fiatalok így már teljesen új megközelítésben mutatják be egykori cuki kis szuperhőseinket. Az új, filmes változathoz már a főszereplőket is megtalálták. Chloe Bennet alakítja Sziporkát, Dove Cameron Puszedlit, Yana Perrault pedig Csuporka bőrébe bújik, míg Plutónium Professzort a Dokik című sorozatból ismert Donald Faison kelti életre. A filmet az Oscar-díjas Diablo Cody (Dübörög a szív, Pszichoanyu) ésa Heather V. Regnier (Az Álmosvölgy legendája, iZombie) készítik. A forgatások gőzerővel folynak jelenleg is. A premierről  egyelőre még  nem érkezett hír. Kíváncsiak vagyunk, hogy fognak kinézni a színésznők a Pindúr pandúrok felnőtt változataiként.

Szerző: MéziMcFly

Így néznek ki kedvenc rajzfilmjeink a világ más országaiban


Article Tags: · · · ·