FILMEZZUNK.HU
A 10 legizgalmasabb krimi, amit mindenképpen látnod kell

A 10 legizgalmasabb krimi, amit mindenképpen látnod kell

47440

6. A tégla /The Departed/ 2006

Az ír maffia legfiatalabb és legtehetségesebb tagja jelentkezik a Rendőrakadémiára. A feladata a következő, legyen tökéletes rendőr, törjön magasra a ranglétrán és jelentsen mindent a megbízóinak. Igen ám, de egy másik fiatal rendőr is hasonló megbízatást kap, neki Boston bűnszövetkezetébe kell bekapcsolódnia. A beépített emberek jól végzik feladatukat és sejteni kezdik, valójában mi is történik a másik oldalon.

Leonardo DiCaprio, Matt Damon és Jack Nicholson egy szuper izgalmas filmben!

5. A védelmező /The Equalizer/ 2014

Robert (Densel Washington) újra elkezdi élvezni az életet, nyugodtan és békésen telnek mindennapjai, maga mögött hagyva régi izgalmakkal teli életét, megrendezve saját halálát, hogy visszavonulhasson. Kiegyensúlyozott napjaiban megismerkedik Terivel (Chloe Grace Moretz), akit gengszterek, bűnözök bántalmaznak és zaklatnak. Robert ezt nem nézheti tétlenül ezért elhatározza, hogy minden áron segít a lánynak. A törvény helyett igazságot szolgáltat és újra a védelmező szerepébe áll.

Félelemre nincs ok, a Védelmező segít!

4. Tíz kicsi indián /Ten Little Indians/ 1965

Tíz vendég érkezik egy a világtól elzárt szigetre, egy titokzatos meghívásra. Senki sem ismeri azt a személyt, aki mindannyiukat meghívta. A közös vacsora során egy hang felsorolja az olyan bűntetteiket és gyilkosságaikat, amelyekért még nem kaptak méltó büntetést. A 10 kicsi indián közül egy különös verssel egybekötve, egyre kevesebben és kevesebben lesznek. Különös halálesetek, találgatások, gyanúsítgatások, vajon ki lehet a gyilkos?! Vajon miért kerültek a szigetre? Vajon kihívta meg őket?

Agatha Christie nagy sikerű regénye alapján (Tíz kicsi néger) egy szuper krimi filmváltozatban. Figyelem az izgalom a tetőfokára hág!

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·