FILMEZZUNK.HU
A 10 legizgalmasabb krimi, amit mindenképpen látnod kell

A 10 legizgalmasabb krimi, amit mindenképpen látnod kell

47441

3. Fogságban /Prisoners/ 2013

Egy nap két kislány rejtélyes módon eltűnik. A nyomozást vezető rendőr (Jake Gyllenhaal) elfog egy közeli lakókocsiban lévő férfit, Alexet (Paul Dano). A gyanúsítottat bizonyítékok hiányában szabadon engedik. Az apa (Hugh Jackman) kétségbeesésében felveszi az igazságosztó szerepét és kezébe veszi az irányítást. Természetesen ez csak több bonyodalmat és nehézséget okoz…

Váratlan fordulatokkal és csavarokkal teli krimi!

2. Elcserélt életek /Changeling/ 2008

1928 márciusában Christine Collins (Angelina Jolie) 9 éves kisfia, Walter rejtélyes körülmények között eltűnik otthonról. Öt hónap elteltével a rendőrség bejelenti, hogy megtalálták Waltert és ezzel a nyomozást befejezik. A kisfiút, akit hazahoznak nem Walter, csak egy asszonyt bíztak meg, hogy küldje haza fiát, becsapva ezzel az édesanyát és a sajtót. Christine ezt nem nézi tétlenül és próbálja meggyőzni a rendőrséget, hogy folytassák újra a nyomozást eltűnt fiával kapcsolatban. A legrosszabb rémálmai válnak valóra, hiszen szegény asszonyt egy elmegyógyintézetbe is bezárják, emellett számos megpróbáltatáson kell keresztül mennie. Egyedül Briegleb tiszteletes áll mellé. De vajon mi történt Walterrel? Hol lehet? Előkerül vajon?

A film megtörtént események alapján játszódik, csupa izgalom, ugyanakkor nagyon megrázó is! Legalább egyszer látnod kell!

1. A remény rabjai /The Shawshank Redemption/ 1994

1946-ban Andy Dufresne (Tim Robbins) bankárt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik kettős gyilkosság elkövetése miatt. A feladata, hogy minél hamarabb elfogadja az ítéletet és megismerkedjen a börtön élet kegyetlenségeivel, az elállatiasodott rabokkal, a szadista és erőszakos börtönszemélyzettel. A bankéletben szerzett tapasztalataival azonban Andy nem adja fel és könyvelésbe kezd a börtön falain belül, ezzel kivívja a rabtársai elismerését. Eközben megismerkedik Ellissel (Morgan Freeman). Na és hogy, hogy alakul az életük a börtönben vagy akár a börtönön kívül? Megtudhatod, ha megnézed ezt az igazán érdekfeszítő filmet, amely az általam létrehozott listában az előkelő első helyet szerezte meg! Izgalom, leleményesség, váratlan fordulatok, mindenképpen látnod kell!

10 Oscar-díjas színész, akinek filmes debütálása egy horrorfilmmel kezdődött

Szerinted melyeik a legjobb krimi a filmvilágban? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Filmezzünk.hu Facebook oldalán!

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·