FILMEZZUNK.HU
Adam Sandler 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Adam Sandler 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

62730

6. Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Jennifer Aniston és Adam Sandler már akkor ismerték egymást, mielőtt mindketten befutott sztárok lettek volna. A film bemutatójának dátuma egybeesett Jennifer Aniston születésnapjával. A produkció egyik jelenetében feltűnik Adam Sandler valódi felesége, Jackie Sandler is.

5. Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore, 1996)

Happy Gilmore (Adam Sandler) minden vágya, hogy világelső hokijátékos legyen, azonban a szerencse nem áll mellette. Bár erőszakos természetével és nem éppen választékos nyelvével jól beillene a csapatba, mégis minden alkalommal kirúgják a válogatásról. Elkeseredésében nem tud mást tenni, mint hogy golfosnak áll, hogy így segítsen szegény nagymamáján, akinek el akarják venni a házát. Happy egyedi stílusával nagy hírnévre és sikerre tesz szert, ami elkezdi szúrni a féltékeny golfsztárok szemét.

Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore, 1996)

A film ötletét Adam Sandler gyerekkori barátja, Kyle adta. Bob Barker eredetileg hezitált, hogy elvállalja-e a szerepet. Mikor kiderült, hogy ő nyerné meg a bunyót Sandler ellen, elvállalta. Az MTV Filmdíj első nyertese “legjobb bunyó” kategóriában. A valóságban Adam Sandler golfban és hokiban is szörnyű.

4. Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi

Adam Sandler és Drew Barrymore is jelölve volt a filmben nyújtott alakításáért az MTV Movie Award legjobb férfi, illetve női főszereplőnek járó díjára. Az egyik első jelenetben egy nő beszélget a fogorvosával a rendelőben. A fogorvost Adam Sandler felesége játssza, míg a pácienst a rendező, Peter Segal házastársa, aki valójában fogorvos.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·