FILMEZZUNK.HU
Itt a Démonok között 3 vadonatúj előzetese magyar nyelven is!

Itt a Démonok között 3 vadonatúj előzetese magyar nyelven is!

6284

Itt a Démonok között 3 vadonatúj előzetese magyar nyelven is!

A Démonok között-filmekben eddig az volt a jellemző, hogy Ed és Lorraine Warren, a paranormális jelenségekre szakosodott nyomozók valamilyen kísértetjárta házban kutattak démoni entitások után. A 2013-as első részben egy családi farmot kellett átvizsgálniuk, a 2016-os folytatásban pedig egy angliai családi birtokot térképeztek fel. Michael Chaves, Az ördög kényszerített alcímű folytatás rendezője viszont leszögezte, hogy a harmadik epizód alapvetően el fog térni ezektől, mert nem a démoni házakra, hanem egy megszállott gyilkosra fókuszál, és erős pszichothriller beütése lesz. A 3. rész első teljes előzetese magyar nyelven is erre a radikális váltásra utal.

A Démonok között 3. egy hátborzongató valós esetet dolgoz fel. 1981. november 24-én egy Arne Cheyenne Johnson (a filmben Ruairi O’Connor játssza) nevű férfi a connecticuti Brookfieldben meggyilkolta főbérlőjét, Alan Bonót. Johnson viszont azt hozta fel mentségére a tárgyaláson, hogy nem volt magánál, amikor elkövette a gyilkosságot, hanem egy démoni erő kényszerítette rá. A Glatzel-család tanúvallomása szerint a család 11 éves tagja, David Glatzel volt a gazdatest, akiből a gonosz entitás átszállt a férfiba.

A Démonok között: Az ördög kényszerített a tervek szerint június 3-án kerül a magyar mozikba, a tengerentúlon június 4-én fog debütálni a mozis premierrel párhuzamosan az HBO Maxen is.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·