FILMEZZUNK.HU
Milyen filmek várhatóak a Marvel-moziverzum negyedik fázisában?

Milyen filmek várhatóak a Marvel-moziverzum negyedik fázisában?

1207

Milyen filmek várhatóak a Marvel-moziverzum negyedik fázisában?

Nem kevesebb, mint 11 film készül a Marvel-moziverzum 4. fázisának részeként. De mégis mely filmek várhatóak pontosan és mikor? A pandémia miatt teljes két éven át nélkülöznünk kellett az MCU egymásra épülő, összefonódó történetfolyamát a mozikban.Most viszont teljes gázzal felpörögtek az események és egymás után fognak érkezni a Marvel legújabb dobásai. A negyedik fázis igencsak rendhagyó lesz az eddig megszokottakhoz képest, ugyanis ez lesz az első, amiben TV sorozatok is szerepet kapnak, nem csupán filmek. Ezekben az MCU alkotásokban egy-egy ismert, de önálló filmre nem feltétlenül érdemes karakterek kalandjait követhetjük nyomon úgy, hogy ezen történetek végül beágyazódnak a filmek történeteibe. Jelenleg a negyedik fázis részeként 13 sorozatról tudunk, amikből három, a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája és a Loki már adásba is került.

Kiderült, amiről eddig csak találgattunk: Loki nemi identitása hivatalosan is genderfluid

Emellett fontos megjegyezni, hogy a Disney mellett a Sony is rendelkezik Marvel jogokkal, melyekből jelenleg is készít filmeket, méghozzá egy Pókember nélküli Pókember univerzum részeként. Ide tartozik a Venom és annak hamarosan érkező folytatása, valamint a Morbius, Kraven, a vadász és további tervben lévő filmek is. Ezek viszont az MCU-tól teljesen függetlenek lesznek. Most pedig nézzük a Marvel-moziverzum negyedik fázisának tizenegy filmjét és azok bemutató dátumait:

1. Fekete Özvegy (2021.július 8.)
2. Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (2021.szeptember 2.)
3. Örökkévalók (2021.novenber 4.)
4. Pókember: Nincs hazaút (2021.december 16.)
5. Doctor Strange az őrület multiverzumában (2022.március 25.)
6. Thor: Szerelem és mennydörgés (2022.május 5.)
7. Fekete Párduc 2.: Wakanda Forever (2022.július 8.)
8. The Marvels (2022.november 11.)
9. A Hangya és a Darázs: Quantumania (2023.február 17.)
10. A galaxis őrzői vol. 3. (2023.május 5.)
11. Fantasztikus négyes (premierdátum még nem ismert, de az esélyes időpontok: 2023.július 28., október 6., november 10.)

Ezzel zárul a negyedik fázis. Készülőben pedig a következő filmek vannak még: Young Avengers, a Penge új változata, Deadpool 3., Amerika Kapitány 4. és új X-Men film a Mutánsokkal.

Szerző: MéziMcFly

Kiderült, amiről eddig csak találgattunk: Loki nemi identitása hivatalosan is genderfluid


Article Tags: ·