FILMEZZUNK.HU
Démoni

Elszabadul a pokol Neill Blomkamp új horrorfilmjének a magyar szinkronos előzetesében

1485

Elszabadul a pokol Neill Blomkamp új horrorfilmjének a magyar szinkronos előzetesében

A virtuális valóság és a pokol találkozik Neill Blomkamp új horrorfilmjében, melyben egy nő rémisztő démonokat enged szabadjára, amikor kiderül, hogy a közte és anyja között húzódó évtizedes feszültségek hátterében természetfeletti erők állnak. A Démoni augusztus 5-én érkezik meg a magyar mozikba, és befutott hozzá egy új előzetes magyar nyelvű változata is, melyben az előzőhöz képest többet láthatunk a pokoli virtuális valóságból is.

A District 9, az Elysium – Zárt világ és a Chappie rendezője különösebb hírverés nélkül forgatta le a Démonit tavaly Kanadában. A kis költségvetésű film Blomkamp szerint egy sci-fi/horror keverék, és azért készülhetett el, mert a koronavírus miatt nem volt lehetősége a korábban tervezett, nagyobb projektjeivel foglalkozni. A szereplőgárda tagjai a rendező közeli barátai közül kerültek ki: a főszerepben Carly Pope-ot láthatjuk majd, és feltűnik a filmben Chris William Martin, Nathalie Boltt, Michael J Rogers és Andrea Agur is.

Az előzetesben a főszereplőt, Angelát (Pope) felkeresi egy tudóscsapat, akik azt állítják, hogy egy szimuláció segítségével kapcsolatba léphet kómában fekvő édesanyjával (Nathalie Bolt). Angelának azonban a szimulációt követően is különös hallucinációi támadnak, és a virtuális világ összekeveredik a démoni valósággal. A Démoni az amerikai mozikban és VOD-on csak két héttel a magyar bemutató után, augusztus 20-án debütál, Blomkamp pedig már a District 9 folytatásának forgatókönyvén dolgozik.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Dwayne Johnson az új szuperhősfilmjére

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · ·