FILMEZZUNK.HU
Van még lejjebb? Előzetest kapott Bruce Willis baltás filmje

Van még lejjebb? Előzetest kapott Bruce Willis baltás filmje

1087

Van még lejjebb? Előzetest kapott Bruce Willis baltás filmje

Bruce Willistől sok mindent láthattunk már az utóbbi években, a hollywoodi sztár utóbbi szerepvállalásai nem mondhatóak túl izmosnak, az idén megjelenő Apex azonban várhatóan javít majd egy kicsit a renoméján. Legalábbis némi reményre ad okot az Apex előzetese, amely egy brutális akció-thrillernek ígérkezik, egy ízig-vérig “embervadászat sztori”, amelyben nem érdemes ujjat húzni a Jim Malone-t alakító Bruce Willisszel.

A film története szerint hat vadász hatalmas összeget fizet azért, hogy csupán passzióból embert ölhessenek. A hajsza hamarosan kezdetét veszi egy lakatlan szigeten, Jim Malone azonban keresztülhúzza a számításaikat. A férfi nem adja könnyen a bőrét, maga után csapdákat hagyva küzd az életéért, a ragadozókból pedig rövidesen pedig űzött vadak válnak.

Az Apex a tervek szerint november 11-én debütál az amerikai mozikban, egyúttal viszont az online platformokon is elérhetővé válik, a főbb szerepekben pedig Neal McDonough, Lochlyn Munro, Alexia Fast, Megan Peta Hill, Nels Lennarson és Eric Buarque lesznek láthatóak.

Te tudod mi volt Bruce Willis foglalkozása mielőtt felfedezték?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·