FILMEZZUNK.HU
10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit

19843

Híres filmes ikerpárok

A filmipar mindig keresi azokat a különleges színészeket, akikkel el tudnak adni egy filmet. Próbálnak mindig a lehetőségekhez mérten, alaposan körülnézni, castingokat hirdetni, ahol próbálják ezeket a leendő csillagokat felfedezni. Sokszor pedig egy adott filmhez ikreket kell alkalmazni, ami még jobban megnehezíti a feladatot. De persze nem lehetetlen… Jó pár híres ikerpárt ismerünk az Olsen-ikreken kívül, akiket számtalanszor láttunk már a vásznon. De most nézzük is, kik azok a híres filmes ikrek, akik rengeteg filmben játszottak együtt.

1. James és Oliver Phelps

Híres filmes ikerpárok

Az ikreket szerintem senkinek sem kell bemutatni. A Phelps ikreknek az átütő sikert a Harry Potter-filmek hozták meg. Ők játszottak a mindig vidám Weasley testvéreket. Azóta is próbálkoznak különböző filmekkel, de sajnos akkora sikert még egyikkel sem arattak, mint varázsló életéről szóló részekkel. Egyébként mindig együtt játszanak, eddig még nem lehetett őket nagyon külön látni. Mielőtt befutottak volna Oliver profi golfkarrierről álmodott, mivel egyébként versenyszerűen játszik, James pedig a zenélésben találta meg önmagát, valamint nagy álmai közé tartozik, hogy egy Bond-filmben egyszer ő játszhassa el a főgonoszt.

2. Mary és Ashley-Kate Olsen

Híres filmes ikerpárok

Az Olsen-ikrek talán a leghíresebb ikerpárnak mondható el. Egész kicsi koruk óta, egész pontosan 9 hónapos koruk óta forgatnak és játszanak különböző filmekben. Egyre több és több rendező látott bennünk fantáziát, így rengeteg filmet tudhatnak a hátuk mögött. 2004-ben azonban úgy döntöttek, felhagynak a tinifilmek forgatásával és inkább saját ruhamárkájukra koncentrálnak, amit 12 éves korukban adtak ki. A divatszakmában pedig szintén kivívták az elismerést a legnagyobb kritikusoktól is,mivel egyéni stílusuk nagyon belopta magát az emberek szívébe.

3. Lisa és Louise Burns

Híres filmes ikerpárok

Nem kis túlzás nélkül elmondható, hogy a lányok megkapták a leghátborzongatóbb ikrek titulst. Első és egyben utolsó szerepük a Ragyogásban volt, ahol a frászt hozták mindenkire. Ne maradtak a színészi pályán, helyette inkább civil foglalkozást választottak. A Jubileumra viszont újra beálltak a régi helyszínre és készítettek egy fotót.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·