FILMEZZUNK.HU
8 fantasztikus film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

8 fantasztikus film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

30224

5) Adaline varázslatos élete (2015)

Adaline egy átlagos nő volt, egészen addig, amíg egy éjjelen balesetet nem szenvedett. A furcsa eseményt követően Adaline egy napot sem öregedett. Hosszú magányosan töltött évek után találkozik egy férfivel, akiért a halhatatlanság elvesztése sem lenne túl nagy ár.

Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline, 2015)

6) Brooklyn (2015)

A film az 1950-es években játszódik. Eilis (Saoirse Ronan) egy ír lány, aki többre vágyik, mint amennyi jutott neki, így elhatározza, hogy az anyai otthont elhagyva New York-ba emigrál, mely számára az ígéret földjét jelenti. New York számára olyan, mintha egy teljesen idegen bolygóra került volna, így kezdetben a beilleszkedés nehézségével találja szemben magát. Hamarosan megismerkedik egy jóképű, olasz-amerikai férfival, így a honvágyat az elsöprő szerelem váltja fel. Azonban a lány régi élete mégsem tűnik el nyomtalanul, így választás elé kerül: két világ, két élet. Döntenie kell.

Brooklyn (2015)

7) Café de Flore (2011)

Két párhuzamos világ, két párhuzamos történet. Bár majd fél évszázad választja el a kettőt egymástól, mégis összeköti őket a téren és időn átnyúló szerelem, szeretet érzése. Az egyik történet Jacqueline-ről szól, a fiatal anyáról, aki Párizsban él a múlt század hatvanas éveiben, és egyedül neveli a Down-szindrómás fiát. A másik történet napjainkban játszódik az Atlanti-óceán másik odalán. A kanadai Montreálban élő disc-jockey sikeres a szakmájában, ám ehhez az kellett, hogy az ifjú barátnője kedvéért elhagyja a feleségét.

Café de Flore (2011)

8) Szerelempróba (2008)

Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A “The Love Dare”-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége elutasítja ezt a lehetőséget. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.

Tűzbiztos házasság /Fireproof, 2008/

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Caroline Ingalls, A farm, ahol élünk főhősnője

(Történetek forrása)

//Lina//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·